Kupie drzwi pasazera

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
kupie drzwi pasazera kolor zielony metalik za rozsadna kase. moga byc gole. Nie moga miec rdzy

Cytat:
2006-04-13 16:28:33, pablo_ns pisze:
kupie drzwi pasazera kolor zielony metalik za rozsadna kase. moga byc gole. Nie moga miec rdzy

No to zycze powodzenia

Bez rdzy to chyba tylko takie w kolorze bezowym albo czarnym. Inne raczej beda mialy rdze (ew. kilo szpachli na niej )

ja poprosze 4 sztuki(kpl.) w kolorze 81U

Lepiej kup nowe..

Ja tez, ja tez

Na razie bez rdzy to potrzebowalbym lewy tyl - kolor 81U, ale docelowo do wszystkie oprocz prawego tylu

a gdzie wy macie tabliczke z kolorem

Tabliczka przy nosku -na samym dole jest kod koloru (u mnie np 77L)

ja tez chce 81U

Jakiś czas temu kupiłem prawe przednie drzwi nowe na allegro za 210 zł. Tak więc polecam ogłoszenia.
Kobar

a nie byly z rudym gratis?

to prawda ze espero nie ma ocynkowanej blachy?

Cytat:
2006-04-18 20:33:12, pablo_ns pisze:
to prawda ze espero nie ma ocynkowanej blachy?

To nie jest prawdą.

moj kolega ma espero tak zjedzone ze jakby byl ocynk to nie mozliwe aby tak zjadlo. Mojego malucha tak szybko nie jadlo

Cytat:
2006-04-18 21:21:02, pablo_ns pisze:
moj kolega ma espero tak zjedzone ze jakby byl ocynk to nie mozliwe aby tak zjadlo. Mojego malucha tak szybko nie jadlo

Skoro wiesz lepiej to sie nie pytaj

Jak Kobar pisze, ze kupil NOWE drzwi to chyba jasne, ze nie byly zardzewiale, na pewno nie tak jak uzywki

czyli jestescie pewni ze ma ocynk bo zalozylem sie o flaszke

Cytat:
2006-04-18 21:45:00, pablo_ns pisze:
czyli jestescie pewni ze ma ocynk bo zalozylem sie o flaszke

Oryginalne drzwi montazowe, podobnie jak inne blachy maja ocynk - jednostronny. Jak kupisz nawet oryginalne nowe drzwi beda juz bez ocynku.

Tak naprawde w przypadku Esperaka nie ma to znaczenia czy jest ocynk, czy nie ma. Technologia calego procesu cynkowanianie byla zbyt zaawansowana i efekt jest taki, ze takie drzwi i takie rdzewieja tak samo

w lanosie i innych tez tak jest?

mam do sprzedania prawe przód w kolorze białym blacha + siłowniki od szyb,te co sa na nity, mało rdzy

ja dzis walczylem z drzwiami i juz nie maja rdzy. chetnie kupie prawe drzwi najlepiej gole z okolic krakowa

Cytat:
2006-04-18 22:59:17, pablo_ns pisze:
ja dzis walczylem z drzwiami i juz nie maja rdzy.

Błyskawica z Ciebie... Ciekawe, czy rudą zobaczysz na nich jeszcze w maju, czy dopiero w czerwcu bieżącego roku?

do golej blachy walczylem potem podklad i konserwaacja