| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
speed555 F&F Sympatyk Seicento Sporting, 1 ... Tarnów | 2003-04-18 10:55:25 Mam pytanie jak podłączyć obrotomierz do eleganta.
Bardzo przepraszam ale po skozystaniu z wyszukiw. znalazlem tylko jak podł. obrotomierz do zwyklego malucha a nie eleganta, a tam instalacja jest troszke inna a ja nie za bardzo sie lape. tak wiec ponawiam pytanie. |
Koniu F&F Sympatyk CRX Kraków | 2003-04-18 11:02:39 temat był i to kilka razy skorzystaj z wyszukiwarki.
|
CZUCZU (S) Kia CEED KTSW MEMBER | 2003-04-18 12:29:16 Ile kableków ma obrotek 3 czy 4.
Jeden podłaczasz pod plusa - ja podłaczyłem pod deske w elegancie mała dziura i pusciłem tam kable . Minus - mase gdzie chcesz znalesć. Trzeci pod kostke koło aparatu zapłonowego taki biały kabelek z tyłu po lewej stronie komory. beda dwa biały i czarny rozcinasz biały wlutowujesz w niego nowy a do tego druga czesc przecietego. i dokałdnie izolujesz !!!! Kable przez kabine ciagniesz do obrotka. Jak masz juz to to pewnie działa - jak nie to spirzyłes. A jak masz czwarty kabel to podłaczasz go pod włącznik świateł - bedzie podswietlenie wtedy gdy właczysz swiatła. - ale odkrywcze U mnie były 3 kabelk iale spor oosób ma 4 . Powodzenia i milej jazdy z obrotkiem. Ps pamietaj ze 5600 i 5800 działa niekorzystnie - zaznacz sobie na obrotku - np czaszka na tych cyfrach |
BARRY F&F Sympatyk zalezy od dnia Stalowa Wola | 2003-04-18 13:44:33 a kto to robi ? firma jakas heheheh |