[K] Kupie maluszka w złym stanie..

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kupie TANIEGO maluszka wiadomo nie bedzie w idealnym stanie baa stan niemusi byc średni Nie ukrywam że intresuje mnie cena okolo 100 zł (stąd te wymagania co do stanu ) Oferty prosze kierować tylko tutaj (nie na priv)

[ wiadomość edytowana przez: Marcin999 dnia 2006-04-17 18:38:51 ]

A musi on byc tylko z Bytomia?? Bo jak nie to ktos sie oglaszal,ze za 100 pln-ów pusci jakiegos malca. Ktos pewnie spyli jakiego bąka zeby pozbyc sie oplat wiec masz duze szanse

Z Btmia nie koniecznie ale z śląska...

[ wiadomość edytowana przez: Marcin999 dnia 2006-04-17 21:19:23 ]

i jak nikt nie ma nic do zaoferowania ;(

Mam zgnitka rok 88 od 6l na parkingu powoli zaczolem go rozkrecac i sasiedzi juz mi szeptaja zebym cos z nim zrobil wiec jak sie ktos nim nie zaopiekuje to trafi chyba na zlom

A gdzi ejest chrzanow tzn jest tego troche w polsce da sie go odratowac przy wiekszej inwestycji w niego??

[ wiadomość edytowana przez: Marcin999 dnia 2006-04-18 17:04:16 ]

[ wiadomość edytowana przez: Marcin999 dnia 2006-04-18 17:04:40 ]

CHrzanow ten co ja mieszkam to w malopolsce ale jak bys lecial A4 z Katowic do krakowa to po srodku ja mam 50km to Kraka i 50 do Katowic

U mnie listonosz coś wspominał że chce sie pozbyć kaszla za "stówkę"
Ponoć skrzynia i silnik jeszcze do użytku, co z resztą - nie wiem
Mówił jeszcze, że mocowanie wahaczy z przodu zgnite.

Spytam go jutro o nr telefonu.
Autko stoi chyba w Katowicach

Pozdro

A co do uratowania to tak jak pisalem ci na prv mysle ze prawie wszystko jest do odbudowania tylko zalezy od kasy i checi no i umiejetnosci

Cytat:
2006-04-18 17:08:56, Max_psg pisze:
U mnie listonosz coś wspominał że chce sie pozbyć kaszla za "stówkę" Ponoć skrzynia i silnik jeszcze do użytku, co z resztą - nie wiem Mówił jeszcze, że mocowanie wahaczy z przodu zgnite. Spytam go jutro o nr telefonu. Autko stoi chyba w Katowicach Pozdro

Oka Oka czekam na info ipytaj sie go o rocznik... (wolałbym żeby był starszy ale darowanemu koniowi...)

[ wiadomość edytowana przez: Marcin999 dnia 2006-04-18 17:15:19 ]

!!UP!!

Mam do sprzedania malucha w średnim stanie. Co prawda chciałeś ze śląska, ale widze, że nie masz ofert to ja proponuję z dolnego slądka . Jelenia Góra. Rocznik 1990. 100zl, ale bez silnika. Posiada papiery, ale nie ma przeglądu. OC opłacone.

z torunia może mocowania pod klate, niezgnity oc do lipca przgląd do 13 maja zdrowy bez zespołu napędowego, skrzynie za 40pln dorzucam sprawną maluch to rocznik 86 , foty na priva jak chcesz