Montaż LPG

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
przy dzisiejszych cenach paliwa, zaczynam się mocno zastanawiać nad montażem instalacji LPG, niestety nie znam dokładnego przebiegu autka, ale myślę że ma ponad 250kkm, czy ktoś z Was montował gaz przy takim przebiegu?? i czy warto montować przy takim przebiegu??

jeżeli znasz przeszłość auta, wiesz co masz i masz zamiar trochę tym autem pojeździć..... to jak najbardziej się opłaci

ja 2 tyg temu założyłem sekwencję do nubiry z przebiegiem 270 kkm

Cytat:
2006-05-04 17:55:19, ireneusz pisze:
przy dzisiejszych cenach paliwa, zaczynam się mocno zastanawiać nad montażem instalacji LPG, niestety nie znam dokładnego przebiegu autka, ale myślę że ma ponad 250kkm, czy ktoś z Was montował gaz przy takim przebiegu?? i czy warto montować przy takim przebiegu??

przebieg tu nie ma nic do rzeczy..decyduje to jak dlugo chcesz jezdzic samochodem..jesli przez najblizsze dwa lata to ok 250kkm na twoj silnik to zaden wyczyn jesli nadwozie jest w dobrym stanie czyli samochod ma szanse jeszcze troche ci posluzyc to warto

Cytat:
2006-05-04 18:20:39, Kolber7 pisze:
ja 2 tyg temu założyłem sekwencję do nubiry z przebiegiem 270 kkm

Ej, Kolber Kolber... Szastasz tym przebiegiem jak Ci pasuje Silnik Nubiry jest zasilany gazem, nie Nubira , a w Twojej Nubirze silnik ma ile przejechane? 170 tyś?

kumpel założył gaz do audi z przebiegiem ponad 350 tys.

Cytat:
2006-05-04 18:38:23, Michal-500 pisze:
Ej, Kolber Kolber... Szastasz tym przebiegiem jak Ci pasuje Silnik Nubiry jest zasilany gazem, nie Nubira , a w Twojej Nubirze silnik ma ile przejechane? 170 tyś?

eee tammmm

270 kkm lepiej brzmi

ponadto przebieg nie ma jakoś specjalnie dużego znaczenia .. wszystko zależy w jakim stanie jest jednostka napędowa i reszta auta

Cytat:
2006-05-04 20:07:58, Kolber7 pisze:
i reszta auta

I rdzy nie może być... i c.z. musi działać... i szybki muszą śmigać ...

zapomniałeś dodać, że welurowe dywaniki muszą być !!

inaczej to nie ma sensu

Cytat:
2006-05-04 20:36:28, Kolber7 pisze:
zapomniałeś dodać, że welurowe dywaniki muszą być

Kurcze... zbyt przewidywalny się robię. Napisałem o dywanikach, ale w ostatniech chwili je wykasowałem. A może jednak nieprzewidywalny.