Car Audio do Fiata Cinqecento...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam do forumowiczów bardzo śmieszną sprawę bo się nie znam kompletnie na car audio. A chodzi mi o to że nie wiem co wstawić do Fiacika CC, mało miejsca i do 500 zł kupić wszystko na raz ale też co żeby nie przepłacić to jest dla mnie ważne czy muszę wzmacniacz czy też nie itp opis tego sprzętu. RADIO + 2 głośniki wystarczą jakoś tako plis help me

Chodzi Ci tylko by cos cykalo i nie jestes jakims audio maniakiem?

sory ze nie dodalem ale zeby cosik cykalo ale nie bylo w 99% zlomem tylko srednim sprzetem i nie drogim :]

Samo radio "srednie" bedzie tyle kosztowac. Ja bym zrobil tak, przod 10, np sinuslive, tyl w polke (czego nie lubie) szerokopasmowe 16, np phonocar.

hmmmmmmm co by powiedziec radio za 500 to drogo jak dla mnie powiedzmy ze mam odtwarzacz CD za te 200 zeta bo znajde ale za 300 zeta glosniki i tam te bajery, nie chodzi mi o tym aby pol miacha mnie sluszalo ale zeby nornalnie gralo radio ok

radio cos z clariona, jvc lub kenwood ew od biedy moze byc sony ciezko bedzie cos w tej cenie dorwac sensownego. Do tego głosniczki na przod Powerbass BK6 lub SinusLive SL 160 set na jakis pierscieniech dystansowych w drzwi i powinno byc cacy jak na poczatek

dzieki za rade jak zakupie cos to napisze ;] pozdro