III Runda Mistrzostw Tychów 2006 02.07.2006

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Automobilklub Ziemi Tyskiej organizuje w dniu 02.07.2006 na torze FIATA w Tychach III RUNDĘ MISTRZOSTW TYCHÓW-2006.

Zawody składać się będą z 3 prób na torze,każda po 3km.Tym razem atrakcją będzie przejazd przez hopę.

Lista zgłoszeń otwarta od dnia 18.06.2006.Zapisy do dnia 29.06.2006 na adres internetowy azt-tychy@o2.pl lub w dniu zawodów do godz.9.20.

Opłata startowa wpłacona na konto AZT do dnia 29.06.2006 wynosi 80zł lub w dniu zawodów 90zł.
Konto AZTKO bp o/Tychy 33 1020 2528 0000 0102 0114 0524.

Start pierwszej załogi o godz.11.00.Liczba zgłoszeń 100 załóg.Decyduje kolejność zgłoszeń.

Ktoś się wybiera ??? Kanty chyba obowiązkowo nie??? Ja już jestem zapisany, pozdro

Myślę, że będziemy

Ja bede na ogladarze, nie chce mi sie czekac 2 godziny na przejazd. Poza tym 3 przejazdy - troche malo jak na caly dzien na torze, jechalbym gdyby byla taka konfiguracja prob jak na II eliminacji
Ale pokibicuje furiatom z checia

ja sie chetnie brykne jako kibol przygarnie mnie ktos?

to ja też bym się bryknął to może brykniemy się razem pterock? No chyba że jedziesz na sesje zdjęciową z korozją do lasku

Ja bardzo bym chciał pojechać Tychy 02,07,06 i sosnowiec 09,07,06 , na dzień dzisiejszy wszystko wskazuje że nie da rady , po pierwsze się docieram a po drugie kasa...ale będe walczył z losem

A mar jedzie do szkocji za tydzień , więc w Tychach go nie będzie

Cytat:
2006-06-22 15:06:46, Blady pisze:
Ja bardzo bym chciał pojechać Tychy 02,07,06 i sosnowiec 09,07,06 , na dzień dzisiejszy wszystko wskazuje że nie da rady , po pierwsze się docieram a po drugie kasa...ale będe walczył z losem A mar jedzie do szkocji za tydzień , więc w Tychach go nie będzie

może byś tak prestał stękać sprzedał złom/butelki i pojechał...
nie może być tak że żaden rwd (większy niż 126p ) nie będzie latał bokami

będe czekał na inf. i fotki-mnie niestety faktycznie niebędzie,ale myśle że dwa pomarańczowe kanty F&F i tak pojadą oba 1.6DOHC

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

i my tez bedziemy.

Cytat:
2006-06-22 16:30:50, mar125 pisze:
może byś tak prestał stękać sprzedał złom/butelki i pojechał... nie może być tak że żaden rwd (większy niż 126p ) nie będzie latał bokami będe czekał na inf. i fotki-mnie niestety faktycznie niebędzie,ale myśle że dwa pomarańczowe kanty F&F i tak pojadą oba 1.6DOHC

pomarancz i blady : to oni maja tak duze silniki pod maska :O :O :O :O

my tez bedziemy niestety w roli kibica.....

ja sobie odpuszczam, gdyby bylo takie jak 2 eliminacja to bym byl, ale musze wybierac starty w lipcu ....

i pomyśleć że będę w ten dzień najprawdopodobniej jakieś 50km od Tychów, niestety beż wtedy będzie w domku, ale jak juz Kazie obiecałem ekipa z poznania napewno przyjedzie..może sie uda następnym razem

niewiem jak czym i za co ale jade
silnik dalej w częsciach pierwszych jutro ostatnie zakupy może zdąże w tydzień to poskładać, wsadzić, dotrzeć i nauczyć się i zdać 3 egzaminy

Cytat:
2006-06-22 23:07:50, comar pisze:
ja sobie odpuszczam, gdyby bylo takie jak 2 eliminacja to bym byl, ale musze wybierac starty w lipcu ....

A ja jade sie wjezdzic przed Sosnowcem Bo nic nie jezdze jak zwykle bo czasu nie ma.

Cytat:
2006-06-23 19:37:39, 5Turbo pisze:
A ja jade sie wjezdzic przed Sosnowcem Bo nic nie jezdze jak zwykle bo czasu nie ma.

ja nie mialem auta, teraz sie dociera, czasu ni ma kasy tym bardziej. a sosnowiec obadam, jak maja byc te 2 sierzanty...
napewno w lipcu pojade papik w andrychowie

Cytat:
2006-06-23 19:37:39, 5Turbo pisze:

Ja też nic nie jeżdze a Sosnowiec znowu ulicami miasta pojdzie???/

no jak wiecie cos na temat tego sosnowca???

a bylo juz cos kajs na forum , rallyman zakladal chyba..
a to ostatnie bylo w bedzinie ulicami miasta, teraz w sosnowcu ma byc kolo stadionu znowu i przelot przez 2 sierzanty :/

aha to sosnowiec ja odpuszczam jak będzin bedzie uliucami to moze się wybiorę, mam nadziej że w niedziele będzie sucho bo kiepsko to widze jeśli będzie lało

ale te progi wcale nie są takie straszne, one są bardzo stare wbite w ziemie i wąskie, nie jest tak źle można przechodzić po nich szybko i nic nie poczuć