Przyciemnienie tylniej szyby 125

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam

poczebne mi sa wskazowki jakies co do przyciemnienia folia tylniej szyby , juz raz probowalem ale niewyszlo mi to kompletnie ta szyba jest powyginana zreszta sami wiecie jaka szyba jest w kancie z tylu , jakies patenty jak nalozyc folie

tak jak pisałem wcześniej z pasków , albo folia termokurczliwą ale to już raczej w zakładach robią . Innej metody nie ma , zawsze możesz sprubować troche na ciepło ułożyć , ponaciągać , podgrzać suszarką (opalarką , tylko uwaga na szybe żeby nie penkła i na folie żeby nie stwardniała . (przed przykejeniem ) ale za takie metody nie rencze .

Tylną szybę to tylko oddac do zakladu przynajmniej bedzie wygladała profesjonalnie. Jeszcze nie widzialem pozadnie przyciemnionej tylniej szyby zeby nie było widać pasków folii.
Inne szyby mozna samemu smialo przyciemniac ale nie tylną, tylko w zakladzie beda mieli tak wielka folie zeby obkleic szybe na raz.
Moje zdanie jest takie zeby zaplacic troche grosza ale miec to juz zrobione elegancko

a ile wytrzymuje ta folia , chodzi mi ile czasu bedzie sie tzymac szyby ?

dłuzej niz zrobiona recznie. Maja profesjonalne narzedzia, kiedys byl artykul o przyciemnianiu w GT