Poczytajcie sobie - Onet.pl

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Oceń swoje auto - modele marki Łada - Onet.pl - moto

1106

No no - jesłi chodzi o samarę to opinie są całkiem calkiem
W tym jedna moja

Z tym, że wg mnie 21106, która jest oczywiście modyfikacją 2110, to odmiana sportowa, a nie rajdowa. W porównaniu z typami podstawowymi po prostu dodano sportowe osiągi, jak pisze w tekście wstawiono silnik 2,0 z opla no i zewnętrznie zrobiono tuning fabryczny, aby wygląd był zgodny z przeznaczeniem.
Natomiast rajdową modyfikacją modelu 2110 jest 21107.

na liście są wersje 2109 i 2108 oraz samara...
brakuje modelu forma.

Cytat:
brakuje modelu forma

. Takie rzeczy moim zdaniem dzieją się dlatego, że tą stronę i możliwość opinii stworzyli po prostu ignoranci, przynajmniej w kwestii łady (nie wiem jak w kwestii innych marek). Ja myślę, że to działa na takiej zasadzie: gdzieś przypadkowo zauważyli jakiś model, to od razu palanty zamieszczą do oceniania,a nawet nie wiedzą, że tego w Polsce nigdzie nie ma, bo jest niedostęptne. No np. do oceniania jest możliwa Niva 2 pick-up, tudzież Niva 2329, czy pickupy WIS. Przecież u nas tego nie ma, więc kto ma to ocenić?. A już takich modeli, które są sprzedawane to nie ma np. 2111,2112. Albo dostawczaki/busy osobowe z serii GAZela. To też jest u nich pod marką łada, chociaż to tak naprawdę z ładą ma wspólny kraj pochodzenia i nic więcej. Bo te GAZele to przecież GAZ a nie VAZ. Ale trochę ich rozumię z powodu tej nieznajomości ład, bo to obecnie niepopularna marka w Polsce (przyajmniej jeżeli chodzi o najnowsze modele). A sam wiem, ile czasu by musieli spędzić gdyby mieli poznać wszystkie modele - sam jak opracowuje te modele to bardzo dużo czasu zajęło mi poznanie wszystkich modeli. Niektóre poznałem tylko przypadkiem, podczas szukania materiałów na temat innych. Wy, ponieważ tego nie robicie, to pewnie nawet nie wiecie jak dużo czasu zajmuje robienie tej stronki.

wcale nie ignoranci, bo na moją uwagę że 2109, 08 i samara to to samo, człowiek po godzinie odpoisał że zostawia tylko samarę i konskwentnie nie będzie w związku z tym dawał modelu forma.

Miły, nie każdy ma taką wiedzę jak ty. zamiast gadać na gościa wyślij mu emila ze swoimi uwagami. tylko w ten sposób mozna stworzyć ciekawą stronę.

Nie wiedziałem że Johnny ze Szczecina (tak sie podpisał) ma Samarę z 1966 r i to na wtrysku !!!!!!!!!!!!!
Ewenement na skalę światową

pzdr
CHIO