KTO NA 100% BEDZIE NA ZLOCIE F&F 29.04 - 1.05

Ankieta: KTO NA 100% BEDZIE NA ZLOCIE
tak
nie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Prosze o dopisywanie sie do watku tylko w tym przypadku, jesli ktos bedzie na 100% ewentualnie 99% z kim i czym rowniez prosze wpisac
Watek ma charakter tylko i wylacznie pomocniczy dla orgazniatorow

wpisujemy ze jedziemy, i glosujemy w ankiecie

pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: dejta dnia 2006-04-11 14:59:48 ]

[ wiadomość edytowana przez: barakuda dnia 2006-04-11 20:09:17 ]

ja bede na 100% i mam nadzieje ze horhe tez

ja bede z jedna osobą - maluchem

bede na milion.

Powinienem być, ale tylko w sobote.

dejta to przesuwamy zlot?? bo tak ten koniec maja początek czerwca to troche zapóźno chyba
ja bede napewno tylko nie wiem czym może rowerem no i sam tez nie bede minimum 2 osoby max 4

niestety jesli data zlotu jest niezmieniona tzn majowka ja tym razem na 99.9 % odpadam sory za wczesniejsze zapewnienia ze jade ale sie pozmienialo troche i nie dam rady byc mejbi next tajm

pozdro

ja bede napewno z fiatem,tzn z dziewczyna

mnie niestety cos wypadlo bede na sierpniowym zlocie o ile bedzie

Ty sie tam pilnuj Bartek, że na serio Ci coś nie wypadło (tzn. zebyś nie wpadł ) ja bede w niedziele najwcześniej na 99%, jade Fiatem z dziewczyną

My 2 auta dowieziemy

Ja dojade, tylko nie wiem czym, maluchem, rowerem, może piechto-busem

tak na marginesie ? o ch***j tu chodzi - co to za data zlotu ;/

Bede na 99%, jak bede to z dziewczyną i na 100% maluchem,chyba ze sie nagle rozkraczy i nie bede miec wyboru. pozdro

Napisalem na nie ale sie postaram byc

ja będę z Gosią, nie wiem jeszcze tylko czy w piatek czy w sobote, postaram sie przyjechac swoim chyba ze cos bedzie nie tak, ale jak narazie pierwsze 70 km jest na +, wiec jestem dobrej mysli.

ja będę fiacikiem 127 mkII w 2 osoby jeżeli bedzie w stanie przejechać tyle km a myślę ,że bedzie

Będe na 99% ale na 99% nie swoim autem

ja bede na 100 z iwona i romkiem a auto - zalezy czy go naprawie. inaczej corsa.

wez dziadek nie... gadaj glupot! jedziesz elvisem! nawet jak bedzie cos nie teges to przeciez jestes furious! dasz rade!