[ot] potrzebuje pare fotek uszkodzonych alusow po zimie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak w temacie potrzebuje klika fotek uszkodzonych alusow najlepiej po zimie polamane ranty ittp itd...

kiedys ktos na forum pisal jak rozwialil w zimie ats-a ale nie moge znalezc tego.

nio mi sie udalo uszczerbac osatnio moze nie w zime to bylo ale alusek w 6 miejscach uszcerbiony rant i dwie rysy wzdluz felgi, nie mowiac o obtartych rantach...jak chce na jutromozesz miec zdjecie

Cytat:
2006-10-05 23:25:45, rallyman pisze:
nio mi sie udalo uszczerbac osatnio moze nie w zime to bylo ale alusek w 6 miejscach uszcerbiony rant i dwie rysy wzdluz felgi, nie mowiac o obtartych rantach...jak chce na jutromozesz miec zdjecie

pewnie chce

jak opanuje obsługe irdy to ci zapodam kilak ciekawych fotek felg krzywych albo po unfaklach z dziurami albo połamane na skutek wypadków czyli można to napsiac ze jest poślizg i wypadek na sliskiej nawierzchni.
pracuje w wulkanizacji to czasmi sie zdarzają ciekawe okazy

krzyh00 opisywał i były fotki poguchtanego atesa, j ateż poszukam bo gdzieś miałem fotki stalówki jak mi nawrotka nei wyszła i wyjebałem w krawęźnik 30cm z felgi i zawiasu z tyłu nie było co pozbierać

Cytat:
2006-10-05 23:39:25, baryla_wroclaw pisze:
krzyh00 opisywał i były fotki poguchtanego atesa, j ateż poszukam bo gdzieś miałem fotki stalówki jak mi nawrotka nei wyszła i wyjebałem w krawęźnik 30cm z felgi i zawiasu z tyłu nie było co pozbierać

wlasnie szukam:/ ale cos nie moge znelezc

kazda fotka mile widziana, im alus bardziej rozwalony tym lepiej

a po co ci too??

bedzie sie tlumaczyl bratu ze to co zrobil z jego alusami nie jest jeszcze takie straszne i bywaja gorsze wypadki dzwon byl?

[ wiadomość edytowana przez: 3zeR_MDS dnia 2006-10-06 00:04:19 ]

hehe fakt z mojego atsa odpadl sluszny kawalek rantu ostatniej zimy, pozniej wrzuce foty jak sie dokopie. a na jaki cel to ma isc?

A tu już normalnie:

Styknie ?

eee nie bylo zadnego dzwonu.

tylko potrzebuje niedowiarkom pokaz jak wygladaja alusy w zimie bo mi beda pier...lic ze alusy sie w lepszy sposob spisuja w zimie bo sa lzejsze i bardziej wytrzymale

krzyh00 jak mozesz to wrzuc ta fote bo naniej bardzo ladnie to widac.

seru ale zwroc uwage na ta tarcze... pozatym ja mysle ze by wyprostowal
dzieki za fotki:] jakby ktos mial jakies ciekawe to wklejac

prącie bardzo

i mały bonus na deser

wypasik dzieki

tylko ze wiesz, ten dzwon byl tak konkretny ze myslalem ze bede wahacz z miski olejowej wyciagac po prostu poszedlem sobie boczkiem tak przy 60ciu no i niestety do momentu zetkniecia z jebitnym kraweznikiem nie udalo sie nic wytracic. stalowa felga nie nadawalaby sie do jazdy po czyms takim (musialem wymienic poza felga wahacz i polos) a na tam atsie dojechalem do chaty i nawet powietrze nie zeszlo. alus jest kruchy i odlamie kawalek rantu ale nie skrzywi mocno felgi. w sumie zalezy tez od stopu bo mialem kiedys niektorzy pamietaja takie alusy od audi, wzor taka koniczynka, jebane byly po prostu pancerne, takie dzwony po ktorych szly do kibla stalowki te sie tylko otrzepały i dalej w droge. takze ja bym tez byl za alusem na zime ale przy moim stylu jazdy ciezko by bylo dobrac cos do kompletu przy jakims "UPS" a ze stalowymi nie ma tego problemu

Cytat:
2006-10-06 15:51:05, Krzyh00 pisze:
tylko ze wiesz, ten dzwon byl tak konkretny ze myslalem ze bede wahacz z miski olejowej wyciagac po prostu poszedlem sobie boczkiem tak przy 60ciu no i niestety do momentu zetkniecia z jebitnym kraweznikiem nie udalo sie nic wytracic. stalowa felga nie nadawalaby sie do jazdy po czyms takim (musialem wymienic poza felga wahacz i polos) a na tam atsie dojechalem do chaty i nawet powietrze nie zeszlo. alus jest kruchy i odlamie kawalek rantu ale nie skrzywi mocno felgi. w sumie zalezy tez od stopu bo mialem kiedys niektorzy pamietaja takie alusy od audi, wzor taka koniczynka, jebane byly po prostu pancerne, takie dzwony po ktorych szly do kibla stalowki te sie tylko otrzepały i dalej w droge. takze ja bym tez byl za alusem na zime ale przy moim stylu jazdy ciezko by bylo dobrac cos do kompletu przy jakims "UPS" a ze stalowymi nie ma tego problemu

git. dobre foty

narazie tyle

Cytat:
2006-10-08 09:25:00, pavlus pisze:

no wlasnie mialem pisac zebyc wstawil fote tej felgii