| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Rybson ;| Stalowa Wola | 2006-04-25 16:37:41 Jesli kupujesz Audi to lepiej mocniejszy silniczek czyli 2,5 TDI tak jak kolega nizej napisal a jeli kupilbys Passata to powiem szczerze ze starczy Ci 1,9 TDI 130KM , tez ma dobrego Kopa, a co do zawieszenia to slsyzalem ze w Audi A6 sa jakies tam elementy aluminiowe a na nasze drogi to wiadomo, a co do Passata to nie wiem jak zawieszenie, Pozdro |
thoerw Opel Omega B Janów Lubelski | 2006-04-26 09:08:08 Cześć! Też rozglądam się za takimi autkami. Bardziej co prawda za passatem, ale Audi też się interesuję. Ja osobiście z tego co wyczytałem polecił bym Ci jednostkę 1.9. Wystarczy porównać spalanie tych jednostek do np. różnicy przyśpieszenia. Nie patrzyłem w Audi A6, ale w passacie silnik 1.9 pali dużo mniej jak 2.5, a przyśpiesza do 100 tylko trzy setne sekundy wolniej. Ja będę brał chyba tego 1.9, ale tak jak wspomniał przedmówca ten ze 130 KM. W audi pewnie podobnie. Zresztą sprawdź sobie sam na:
http://www.autocentrum.pl/zuzycie_paliwa/Audi.html Pozdrawiam! Udanego zakupu! |
mcqba VW PASSAT Łódż | 2006-04-27 02:33:29 No ja bym wziol Passata oczywiscie to auto jest w srodku jak limuzyna oczywiscie nowa buda. 1,9 przyspiesenie i jesce czerwone tdi to juz jak przy starcie w samolocie.Wybrał bym VW passat.Ale niepowiem te audi a6 to nowa buda to niepogardze tez jest luksus.Ja na swoim mijscu wybral bym passata.Pozdrawiam |