Tyska Grupa Rajdowa - klip

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Po namowie pewnego użytkownika tego forum postanowiłem założyć nowy wątek.

Co tu dużo mówić... odkąd przyszła zima to my trenujemy, trenujemy i trenujemy
A oto krótki filmik:
ściągnij [rapidshare]
obejrzyj [youtube]
Miłego oglądania

Fest podklad i swietnie zmontowane Mnie sie podobawszy

dali byście czasem znać , wpadł bym kancina , zawsze to weselej , no chyba że to treningi zamknięte
fajny klipek

Cytat:
2006-02-19 19:48:24, 130TC pisze:
Po namowie pewnego użytkownika tego forum postanowiłem założyć nowy wątek. Co tu dużo mówić... odkąd przyszła zima to my trenujemy, trenujemy i trenujemy A oto krótki filmik: ściągnij [rapidshare] obejrzyj [youtube] Miłego oglądania

Niestety nici z oglądania. Rapidshare powiedzieł spier***aj. Pierwsze ssanie zerwane, teraz juz nawet linka nie daje . Po who-you z takim hostingiem .

niezly filmik i piekne ladowanie w zaspie

Zrób ktoś mirrora na normalnym serwie bo z tym gównem sie nie idzie dogadać .

bez kitu korba :] ladowanie w zaspie niezłe hehe ps. uapalnie na śniegu chyba wiekszość z nas kocha ten stan

No i widac przez moment moja nowom rozowom fure
A maluszek wyladowal w zaspie, bo na letnich gumach jezdzil

zaspy som fajne pod warunkiem ze sie w nich nie ukrywajom krawenzniki

tato przejedz bałwanka

Cytat:
2006-02-20 13:34:00, Vyzn-R pisze:
tato przejedz bałwanka

a tam w srodku hydrant

heh dokładnie tydzien wczesniej tez na takim treningu i chyba w tym samym miejscu nawt zaatakowałem ta zaspe prawym progiem
wtedy były strasznie zmrozone zaspy a ze przyjechalismy na koniec treningu prawie, wiec jezdzilo sie po lodzie juz
heh prog sie niezle pogial...
na tym treningu mielismy byc z grillem ale auta nie mialem czasu przygotowac...
teraz tylko patrze co stracilem i zaspy takie fajne miekkie- wokolicach 0 stopni było wtedy...

Kolejny klip z kolejnego treningu, który odbył się 2.04.2006r.
Miłego oglądania

>>>KLIK<<<

Jedna rzecz mnie interesuje a mianowicie do czego rzucaliscie cegłami? a klip fajny tylko mi muza nie odpowiada ale o gustach się nie dyskutuje

początek klipu bajka czemu tak dalej nie było mnotowany z tą dynamika i stylem dawnych lat hehe cegły są zastanawiajace ale to moje jakiaś miejska tradycje fajny placyk taki z dala od ludzi co by niekomu nie przeszkadzać

Cegłami rzucaliśmy do hmmm..... sam nie wiem tam woda pod nami była to może do wody

A co do muzy to chciałem aby ten klip był inny niż te wszystkie z podkładami metalici, guano apes i offspring.

moim zdaniem klip jest po prostu makabrycznie nuuuudny, jeszcze ten zamulajacy kawalek w tle...

ogolnie mnie akurat sie podoba filmik...muzyczka...no w sumie nie jest taka zla bez przesady, aczkolwiek sa lepsze ;] yyy...tylko jedno mnie zawsze wkurza...czy wy ludzie nie umiecie jakos po ludzku skompresowac swoich filmow?!!? to powinno zajmowac conajmniej 5 razy mniej miejsca!!!

Raz ze rozmiar (po takiej wadze spodziewałem sie ze to może mieć kilkanaście minut nawet), dwa to ta muzyka. Nijak mi to nie podchodzi i powiem szczerze, że jak puściłem sobie w tle inną, żywszą muzyczke to mi sie filmik bardziej podobał .

Edit:
a co to za dziewcze wysiada z kaszla na końcu klipu? Dajcie jakies fotki

[ wiadomość edytowana przez: Race_D dnia 2006-05-05 18:38:14 ]

Cytat:
2006-05-05 17:45:54, Race_D pisze:
co to za dziewcze wysiada z kaszla na końcu klipu? Dajcie jakies fotki [ wiadomość edytowana przez: Race_D dnia 2006-05-05 18:38:14 ]

i znowu się zaczyna