[s] Odtwarzacz mp3 Medion ze slotem na karty SD

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam! Do sprzedania mam dwumiesięczny odtwarzacz firmy Medion. Sprzedaję go ponieważ w niedzielę stałem się posiadaczem I-Poda Według mnie odtwarzacz jak na swoją klasę cenową zasługuje na dużą uwagę, ponieważ w tej klasie nie spotkałem się z lepiej grającym playerem (mogę go porównać pod względem jakości dźwięku do sandiska mimo że nie ma funkcji SRS WOW). Odtwarzacz posiada wbudowany cyfrowy dyktafon. Stan... jeżeli można powiedzieć że używana rzecz ma stan celujący, to on właśnie taki jest - zero rysek czy jakichkolwiek uszkodzeń. Odtwarzacz jest niestety bez słuchawek, ponieważ fabryczne ze względu na słabą jakość szybko zobaczyły kubeł, a słuchawki z których korzystałem (Koss Spark) zostawiam sobie do I-Poda. W komplecie: odtwarzacz, kabel usb i płyta cd, oraz jak gdzieś znajdę to pudełko ale nie obiecuję.

Cena 60zł, chyba że ktoś będzie chciał do tego karte SD 256mb to za dodatkowe 40zł, czyli razem za 100zł

Oto jego parametry:
- Odtwarzacz mp3 charakteryzuje się bardzo wysoką jakością dźwięku oraz wykonania.
- Posiada on prawdziwą aluminiową obudowę z chromowanymi przyciskami, które nadają mu nowoczesny i modny wygląd.
- Możliwość powiększenia pamięci do 1gb (wbudowana pamięć 64MB) za pośrednictwem kart SD i MMC
- Pokryty jest również specjalnym polimerem kauczuku, który sprawia że jest przyjemny w dotyku. Kauczuk zapobiega wyślizgiwaniu się odtwarzacza z dłoni.
- Odtwarzacz Medion posiada wejście LINE IN dzięki któremu możesz bezpośrednio podłączyć go do Twojej wieży.
- Szafirowo-niebiesko podświetlany wyświetlacz o rozdzielczości 132 x 32 pikseli z ponad dwudziestoma różnymi informacjami.
- Dzięki funkcji ID3 TAG podczas odtwarzania będą wyświetlane: nazwa utworu, nazwa wykonawcy, a nawet album z którego pochodzi nagranie!!!
- Przycisk HOLD
- Dunkcja dźwięku 3D
- Equalizer

SPECYFIKACJA:

Odtwarza pliki: MP3, WMA, MP1, MP2, WMA, ACT oraz WAV

Equalizer: korektor dźwięku (JAZZ › JAZZ 3D › ROCK › ROCK 3D › POP › POP 3D › KLASSIK › KLASSIK 3D › AUS › AUS 3D)

Wbudowany głośnik: Umożliwi Ci słuchanie ulubionych utworów bez konieczności zakładania słuchawek! Bardzo praktyczny i wygodny w pracy biurowej.

Czytnik kart SD i MMC: Odtwarzacz może służyć jako czytnik kart SD i MMC. Powiększ pojemność swojego odtwarzacza nawet do 1Gb! Obsługuje wszystkie dostępne na rynku rodzaje kart SD i MMC.

Tempo odtwarzania: 3 stopniowa skala szybkości odtwarzania nagrań umożliwi Ci dokładne wsłuchanie się w wypowiadane słowa. Jest to bardzo przydatne przy odtwarzaniu nagranego wykładu, lekcji.

Mikrofon: wbudowany mikrofon pozwala nagrywać dowolne dźwięki z otoczenia. Cyfrowa jakość dźwięku zapewnia najwyższy standard nagrań. Poziom wyjściowy dźwięku wynosi 48dB, z czułościom do 2 Db!!! Nagrania można przenosić na komputer do archiwizacji i dalszej obróbki. Nagrywanie odbywa się w formacie WAV 32/8kbps i VAR 32/8 kbps

Różne tryby odtwarzania: RAND - utwory będą odtwarzane losowo ; INTRO - odtwarzanie tylko początków utworów ; odtwarzaj wszystkie do końca ; odtwarzaj wszystkie do nieskończoności ; odtarzaj tylko jeden utwór przez cały czas.

wymiary: 87 x 62 x 17 mm
waga: 38 g (bez baterii)
menu w jęz niemieckim: intuicyjnie proste w obsłudze! Po prostu PLUG `N` PLAY.
zasilanie: 2 baterią AAA (ok 10 godzin słuchania muzyki)

Zdjęcie zapożyczone - mój player jest identyczny:

czy mozna go uzywac jako przenosnego dysku?

[czy np moge sobie wrzucic do niego jpegi ]

-----------------
http://plepleple.pl

Niestety odtwarzacz nie jest widziany w windowsie jako dysk i potrzebne jest firmowe oprogramowanie do niego aby wgrywać dane (które jest oczywiście załączone na płycie cd).

[ wiadomość edytowana przez: leju1 dnia 2006-04-19 20:53:12 ]

[ wiadomość edytowana przez: leju1 dnia 2006-04-19 21:18:43 ]

Odświeżam - cena 55zł i niżej już nie będzie.

Odświeżam

Dowiedziałem się dzisiaj, że mam możliwość wysyłki pocztą służbową (mam kolege na poczcie ) także całkowity koszt z wysyłką wynosi 58zł

Pozdro

Nadal aktualne

Odświeżam po raz ostatni - cena 56zł z wysyłką. Jak nie pójdzie to wystawiam na allegro.

Pozdrawiam