MotoNews.pl

SPRZEDAM FIATA 131 MIRAFIORI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Potrzebuje pilnie sprzedac mirke !!!!!! za koło 400zł !!!!! bo mam zamiar dopasc polonezasorky ale niestety musze sprzedac a jak nie to pójdzie na złom:/// Lepsze fotki są na mojej stronie WWW.TOMMYDRIV3R.LIVENET.PL !!!!!!!!!!!!!!

[ wiadomość edytowana przez: Peyyoo125 dnia 2006-04-27 13:55:33 ]
[ powód edycji: Poprawka url ]

A gdzie te Jaworzno jest bo może bym kupił

Nie obraź się - dobrze, że sprzedajesz. Na pewno w okolicy są jakieś fajne 131, na które natrafisz.
Czy w tym twoim aucie jest jakakolwiek w miarę nowa część ?

Szkoda, że ma silnik Poloneza. Skrzynia też jest polska?

Jaworzno jest koło Chrzanowa i Katowic, skrzynia jest chyba polska ale nie wiem:/, Mirka już nie posiada tylnego zderzaka, wlotów na masce, i trza ja palic na popych bo rozrusznik siadł:/, do tego jest cos nie tak z elektroniką bo podczas gdy w zimie wpadłem w dziure chyba w desce rozdzielczej cosik sie odczepiło i np. nie działa dmuchawa od ogrzewania, trzaby było rozebrac deske rozdzielczą:/

rozumiem że szukasz frajera na kupca??

bez urazy oczywiscie

Karbo i Bolger,opanujcie się!!!
Każdy chciałby się czegoś takiego pozbyć... ...na wieki...

Z przykrością zawiadamiam fanów i właścicieli wszechobecnych iż moje Mirafiori zostaje pocięte i wywiezione na złomjeżeli by kogoś interesowały jakieś części to proszę o kontaktPozdrawiam

Powiedz, czy twoim zdaniem tam było coś wartego uwagi

A nie mozna było puścić taniej? Bo nie sądzę że na złomie dali Ci za niego 400 zł. Raczej w okolicy 100 zł

raczej nie było nic wartego uwagi:/ a na złomie dostane ze 400zł
bo go wywioze w kawałkach
jedyne co mnie cieszyło to jazda bo super mi sie tym jezdziło mimo jej wiekuchciałbym sobie jeszcze raz kupic mirafiori bo wileu moim znajomym sie to auto podobało i mi mowili ze szkoda ze go tne na kawalłki ale nie było sensu do niej dokładac:/
wiec moze w przyszłym roku sie pomysli nad jakąś Mirką ale najlepeij DOHC ale zobaczymy jak to bedzie

A spytam z ciekawości, ile dałeś za tego poldka, i czy to ten z fotek z profilu? bo sie wydaje całkiem ładny. napisz coś o jego stanie,jak progi i spód?

dałem za niego 550zł tak to ten z fotek podłoga dobra, ale mozna by jeszcze cos tam zakonserwowac dla perwnosci, progi tez całkiem ładne (z prawej strony na przodzie został zanitowany kawałkiem blachy) ale tak ogólnie spoko, no i oczywista do drobnych poprawek lakierniczych a najlepeij do całkowitego malowania bo ten kolor jest juz zniszczony:/ a chciałbym miec go w innym kolorze jest troche słaby bo mu gazu troche przykreciłem zeby az tyle nie zarł:/ silnik pracuje bez zarzutów, nie ma wycieków, jak do jazdy bardzo spokojnej jest w sam raz bo zeby nim szalec to nie radze od wielu osób słyszałem ze te silnik łatwo zajechac tak jak to zrobił kiedys mój ojciec ale silniki te tez są bardzo tanie (podobno) bo ja sie narazie na cenach nie znam i mam go dopiero kilka dni ale tak ogólnie jest spokx tapicerka w środku razem z podsufitką nalezy wymienic bo brzydka :/