21,05,06 KRYTERIUM KAMIONKI

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam 21 maja odbedzie sie I z III edycji KAMIONEK
Kto bedzie na I edycji KRYTERIUM KAMIONKI i czym bedzie startował.
Osobiście licze na silną ekipe POZNANI i oczywiscie na zwycięzce II edycji kalsy I czyli kolege KUBICE , chłopaki zapomnijmy o dawnych niesnackach i zapraszam na ipreze.
W tym roku klasa I jest do 800 cm wiec liczymy na dużą liczbe
Matiz-ów

z tego co wiem to ekipa z poznaniu będzie, choć w tym samym dniu jest jeden z fajniejszych kjs u nas więc cześć ludzi zostaje, do kamionek wybiorą sie w innym termnie.

Kubica już dawno nie ma malucha, teraz ma cc

ja sie szykuje ;] maluch 1.1.

Ja chce sie zjawic, ale wczoraj sie dowiedzialem ze w tym samym terminie jest tatoo fest w kraq i mam dylemat :/

ale ktoś jest super pomysłowy poważnie po pierwsze 21 jest w kr targi tuningu po drugie tychy na torze sa 21 a po tzrecie kamionka, czy ludzie jak układają harmonogram to nie zdają sobie sprawy z tego ze im wiecej imprez w jednym dniu tym wszęzie mniej zawodników, nie rozumiem takiego postepowania, chol;rea ze też człowiek nie może się roztroić albo nawet rozczwrożyć....

O których Kamionkach mowisz? Tych kolo Torunia? Jezeli tak to moge sie zjawic

kaza Kamionki sa duzo lepsze niz inne imprezy. To wyscig gorski z pilotem - odcinek z soboty/niedzieli rajdu Elmot (w sobote jechali z gory a w niedziele pod gore - identyczne miejsce startu, meta troszke dalej ale i tak 6 km podjazdu).

wrazenia gwarantowane, zapraszamy!

poznań sie obraził

Cytat:
2006-05-08 18:10:07, wojtas7 pisze:
kaza Kamionki sa duzo lepsze niz inne imprezy. To wyscig gorski z pilotem - odcinek z soboty/niedzieli rajdu Elmot (w sobote jechali z gory a w niedziele pod gore - identyczne miejsce startu, meta troszke dalej ale i tak 6 km podjazdu). wrazenia gwarantowane, zapraszamy!

hehe wiem wojtas byłem z 3 razy na kamionkach jako kibic trasa bardzo szybka mysle ze momentami moim wozem dochodzilbym do 140 -150km/h, ale tak jak mowisz impra super kto ma szybki woz musi byc odważny ale i tak na targi zapisalem sie juz wczesniej wiec klamka zapadła.

z miłą chęcią bym pojechał,ale niestety kiepsko z kasą -mam nadzieje że na Tychy choć starczy(potem SRS potem Będzin) ...

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek