MotoNews.pl

Kupie dwurorke do 127 1.3-pilne

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
kupie dwurorke do 1.3 , stan obojetny , moze byc rowniez z 1050 .Zalezy mi na tym zeby dwurorka na odcinku przy kolektoze byla w miare zdrowa , reszta moze byc szrot.Moze ktos ma namiar na sklep w ktorym cos takiego kupie nowego.

Zakłady tłumikowe które prowdzą BOSAL-a

tak ,z BOSALA jest i kosztuje 160zl , dorobienie tyle samo ,szukam czegos urzywanego zeby cos wyrzezbic samemu, w ostatecznosci kupie nowa.

A pasowales od poloneza podobo troche pasuje,ale niewiem na ile. Jak masz przerabiac to moze tedy pojsc. Jakis czas temu portki do poleneza kosztowaly 70 zl jesli dobrze pamietam. Jak wroce z Wroclawia do domu to popatrze w swoich zbiorach. pamietam ze mialem jakies na stanie. Ja bede w przyszlosci robil z kwasowki.

Kolniez z poloneza nie bardzo chce pasowac , nie chce robic druciarni.Popatrz za ta dwurorka bo jestem zainteresowany .Poza tym czy w twojej okolicy mozna kupic uszczelke pod dwurorke ,bo w mojej okolicy ciezko.

Nie pasowalem nigdy portek z poloneza ale cos tam slyszalem dlatego napisalem. Ale masz racje jak pasowalel uszczelke od poloneza to byla troche inna. A uszczelke kupisz w sklepie w Rzeszowie.

ja wstawiałem od poldka tzn odciąłem portki od poldka i wspawałem w miejsce starych portek średnica od poldka jest większa to wchodzi na rurki .Dalej już pociągnąłem rurą od poldka aż do tłumika .co niebyło dobrym pomysłem .Myśle że lepiej przejść dalej na rurce orginalnej .

71pln

http://www.moto-czesci.pl/main.snm?page=bosal&bosalid=827-847linkundefinedundefinedundefinedundefined
Cytat:

undefined

Kupilem bosala i nie polecam.Pasuje tak jakby byla z innego auta,zwisa pod autem , a jej koniec skierowany jest ku dolowi.Pol dnia mordowalem zeby ja jakos dopasowac , rozcinalem w 7 miejscach , w koncu udalo sie ja dopasowac tak jak chcialem.Poza tym niby jest aluminiowana, a tak naprawde jest zrobiona z czarnej rury.