Jaki kolor na felge?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Rancik lizałem pół zimy, pozostaje dylemat na jaki kolor pomalowac środek. Był złoty jak w bmw. Moja bejbe mi zasugerowała ze złoty nie bedzie pasił, ze lepiej srebrny. Naszedł mnie dylemat.. Co proponujecie?

Biały !!

Tak jak jest wygląda OK. A co do zmiany to ew. na srebrno. Żadnych białych.

czarny/zloty/srebrny sprzedaj mi ta fure

na biało to sie drzewa wapnem maluje...

tez mi sie wydaje ze złoty jest ok, łaczy sie z halogenami.. no ale kobiecy zmysł sugeruje mi inaczej i stąd wątpliwości. Inne sugestie?

Nie zmieniaj tego, tak jak jest, jest dobrze i lepiej chyba nie będzie, no chyba że je całe pochromujesz

Ja się dawno nauczyłem że kobiecym instynktom to można tylko w łóżku ufać

nie zmieniaj nic. dobrze sie komponuja z halogenami.
tak jak piter_s1 pisze ze kobiecym intuicja mozna tylko ufac w lozku. badz soba! pozdro.

Mamy klona ósemki Jesiona

Coś czuję, że mi się rymuje

Seru dawaj limeryki o starych Fiatach!
Nieźle Ci to wychodzi. Może nowy wątek założe ... "Limeryki i inna wesoła twórczość"?

Dominikwrc-mówisz i masz

O mój mały zardzewiały
Już ci koła poodpadały
Twa kierownica sterczy krzywo
I skończyło się paliwo

[quote]
2006-05-05 11:19:56, MCQUEEN pisze:
Rancik lizałem pół zimy, pozostaje dylemat na jaki kolor pomalowac środek. Był złoty jak w bmw. Moja bejbe mi zasugerowała ze złoty nie bedzie pasił, ze lepiej srebrny. Naszedł mnie dylemat.. Co proponujecie?
Dobrego się nie poprawia

hehe zobaczyłem foto i myśle "przecieżjesion ma białe tablice, o co chodzi??" gdyby nie to że jesion ma identico to złoty pasuje najlepiej;]

to ja krociutko albo zostaw zlote albo jak juz to czarny lub grafitowy motip ma taki kolor w swojej palecie do felg

Kończąc powstający mały OT w moim temacie powiem - moj fiat lakierowany był 8 lat temu, i nie jest kopią jesiona raczej jesion skopiował mojego nawet felgi miałem wcześniej tylko ja sie tak nie chwale

Tak jak jest - jest baja.
Słuchaj baby to zostaniesz bezdomnym psychopatą bez własnego EGO z załamaniem nerwowym i alkocholizmem

Ja bym spolerowal caly rant felgi na lustro

Cytat:
2006-05-06 12:37:13, taquito pisze:
Ja bym spolerowal caly rant felgi na lustro

Cytat:
2006-05-05 11:19:56, MCQUEEN pisze:
Rancik lizałem pół zimy....

zostaw tak jak jest bo jest git

złoty środek - ok

a , jak będziesz chciał pokombinować zrób przerubke w prog. graficznym .
gdy dopadnie cię syndrom dnia poprzedniego (kac) porównaj