| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
rallymike Fiat 126p częstochowa | 2006-04-28 12:13:40 Chcialem zbadac tylko rynek czy ktos by reflektowal na sztywny hol do malucha...robie sztywne hole do malucha, dla nie wtajemniczonych napisze ze mozna wtedy maluszka holowac bez kierowcy a podpina sie go w miejsce zderzaka...hol bedzie dopasowany do prostej scianki wiec jesli ktos ma pogięta moga byc trudnosci...hol moze zostac pomalowany na dowolny kolor kwestia dogadania sie,moze byc juz z hakiem badz nie...Fotki moge wyslac na maila mojego holu a na dniach bedzie gotowy nowy hol...
Cena: Sztywny hol, pomalowany z hakiem: 170zl Sztywny hol bez haka i malowania(pomalowany tylko podkladem antykorozyjnym) : 130zl Jesli macie jakies sugestie badz pytania prosze o wiadomosc a fotki wysle na maila...pozdrawiam Dodam tylko ze nie jest to jakis badziew tylko naprawde ladnie zrobiony hol... |
rallymike Fiat 126p częstochowa | 2006-04-28 13:18:01 |
rallymike Fiat 126p częstochowa | 2006-04-28 13:20:38 http://img111.imageshack.us/my.php?image=10025603np.jpg
cos mi sie z tym linkiem porypalo tu jest adres do fotki... |
Mariusz126p F&F Wolny Słuchacz :) Fiat 126p GŁOSKÓW | 2006-04-28 13:43:15 wiecej fot zamiesc laczenie i miejsca gdzie do budy jest mocowana |
rallymike Fiat 126p częstochowa | 2006-04-28 13:56:29 Nie mam wiecej fotek odnosnie zamocowanego juz do auta, ale jak bede mial zrobiony ten nowy to porobie mu fotki...a sztywny montuje sie w miejsce zderzakow, tzn bedziesz mial przy holu takie uchwyty i jak zdejmiesz zderzak zostaja otwory w siance na sruby zderzaka tam montujesz uchwyty wszystko bedzie w zestawie nakretki itp...montarz trwa z 10min...jest to bardzo fajny sposob na ciaganie malucha na imprezy duzo tanszy i jak ktos ma krotka skrzynie w 126p to hol jest idealnym rozwiazaniem...
jak tylko bede mial hol zaloze go do mojego kaszla zrobie fotki.. |
wojtas7 F&F Wolny Słuchacz :) suzuki swift gti Wrocław | 2006-04-29 07:21:28 ja mam sztywny hol i w miejscach mocowania mam katowniki wspawane do nadkoli, mysle ze przednia scianka moze nie wytrzymac holowania. |
rallymike Fiat 126p częstochowa | 2006-04-29 11:14:56 Zuraw: Wiec tak...sztywny hol jest bez elektryki moge wam dożucic wtyczke do auta gratis ale same przewody sobie musicie sami pociagnac gdyz w kazdym aucie bedzie inaczej, poza tym to od was zalezy co i jak chcecie. Długośc troche ponad 1m...
3zeR_MDS: tak masz racje da sie tak zrobic, ja np na swoje mocowania holu nakladalem chroma tylko wiazalem go opaskami samozaciskowymi...to teraz musisz jakąs fure do ciągania kupic
wojtas7: dobra scianka wytrzyma bezproblemowo gorzej jak to jest ELegant albo scianka juz ma swoje lata...mozna kątowniki podstpawac ale jesli maluszek jest w dobrym stanie nie ma takiej potrzeby, mozna tez w sumie tylko spawami wzmocnic scianke od wewnątrz Ja w tamtym roku ciągałem malucha na każdy Super Oes do Kielc i nie tylko łącznie ponad 2tyś km i bez żadnych problemów, scianka wytrzymała, ale faktycznie musiałem ją podspawać migomatem(to był EL i scianka chyba 3z kolei i nie najlepszej jakosci) |
qrdesz Sanok | 2006-04-29 23:30:35 z elektryką to ja mam tak zrobione ze mam puszczony kabel az na sam tył i na klapie zawieszam listwe z oddzielnymi lampami. i po kłopocie |