| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
KaKiGT gof3r ; rally fiest ... Trzebnica k/wrocławia | 2007-01-25 22:55:07 Hey, co wy na to, że dostałem 500 zeta za ciąganie sanek malcem?? Ba, nawet tego nie widzieli bo podjechali jak sanki do bagażnika chowałem. Ale używając argumentu, że samochód trzeba przerejestrować w ciągu 30 dni, a nie po 2 latach dalej nieprzerejestrowanym latać bo to grozi lawetą (??) dopieli swego.
Happy end Z racji tego, że i ja i ojciec pracujemy na stacji, a oni (psy ) przyjeżdzają non stop auta myć na lewo to są wielcy qmple, a tak jak co do czego to za sanki zaraz 500 i niema że na co dzień cześć, cześć powiedzą . Na szczęście udało mi się uniknąć mandatu, bo powiedziałem że pomysł z nieprzerejstrowaniem był ojca (a na niego jest też ubezpieczony), to trochę spuścił z tonu bo wie, że jakby coś nietegez to koniec z jakąkolwiek lewizną na stacji. i skwitował żebym zabierał sie tą padliną na chatę i żeby mnie więcej nie widział bo jak namierzy to na lawetę wyśle jeden taki się znalazł bo inni to nim sami śmigali są ok ale niestety i na takiego się czasami trafia . Tekst o padlinie skwitowałem że ten maluch się lepiej prowadzi od waszego stilo, wsiadłem i pojechałem.
Uff konto czyste
A Wy mieliście coś takiego
Poprawka przyjeta [ wiadomość edytowana przez: KaKiGT dnia 2007-01-25 23:07:48 ] |
Koniu F&F Sympatyk CRX Kraków | 2007-01-25 22:57:34 naucz sie używać poprawnej polszczyzny a pozniej zabieraj sie za pisanie |
bart322 F&F Sympatyk Jeep i passeratti Kobielice | 2007-01-25 23:02:47 uzywajprzecinkabosietegoczytacnieda
|
CEHU F&F MEMBER Duży Kropek Iserlohn/Niemcy | 2007-01-25 23:05:52 przesadzacie...
|
profil-usunięty | 2007-01-25 23:07:03 aleosochodzi |
CEHU F&F MEMBER Duży Kropek Iserlohn/Niemcy | 2007-01-25 23:08:32 jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze i wszystko sie tutaj zgadza |
KaKiGT gof3r ; rally fiest ... Trzebnica k/wrocławia | 2007-01-25 23:09:40 Dobra koniec OT poprawiłem a moja ortografia moją prywatną sprawą, i niech tak pozostanie |
KaKiGT gof3r ; rally fiest ... Trzebnica k/wrocławia | 2007-01-25 23:12:00
To nast. razem jakiego argumentu mam użyć?? Co "im" powiedzieć żeby dali se spokój?? Bo chyba jak powiem że nie ma żadnej kary za to to sie chyba nie uśmiechną i powiedzą szerokiej drogi. PS: a masz podatek opłacony?? bo o to też sie pytał. Aha i jeszcze stękał że mam ksero umowy przy sobie a nie oryginał |
Furiosus (M) Furious Moderator duży, czerwony FIAT jeździ po Lublinie | 2007-01-26 06:53:29
Chłopaku. Jest po pierwszym stycznia 2007 roku - NIE MA JUŻ ZNACZKÓW SKARBOWYCH (się ustawa o opłacie skarbowej zmieniła). Jest ewentualnie opłata skarbowa w kasie ale słusznie zauważasz, że od wartości przedmiotu umowy określonego powyżej 1000 PLN. |
wojtas7 F&F Wolny Słuchacz :) suzuki swift gti Wrocław | 2007-01-26 07:41:03
Jesli ortografia to Twoja prywatna sprawa to nie zmuszaj nikogo do czytania takich postow. |
Blady F&F Sympatyk FIAT | 2007-01-26 08:28:05 za ciąganie sanek za autem i dziczenie po ulicach też bym Ci dał 500 zł ... nie rozumiem tylko czemu się dziwisz?? |
Try3ek F&F Sympatyk bmw e30, mondeo ST220 Luboń | 2007-01-26 10:47:40 to jest poprostu kolejny przykład na to że jak sie trafi na głupiego policjanta to sie doczepi do wszystkiego i trzeba dawać dobre argumenty by sobie odpuścili, za latanie bokiem jeszcze nie dostałem mandatu choć nie raz z takiej okazji miałem kontrole. Z sankami też śmigałem nie raz, ale na ulicach gdzie nikt nie jeździ. Jak by patrzeć to w poznaniu jest takie miejsce gdzie sie ludzie spotykają, latają bokami, teraz zimą jest po 30-40autek w tym miejscu, latem dużo więcej i od czasu do czasu przyjadą porozganiają i wlepia z jednej osobie mandat tak dla zasady w końcu ludzie muszą gdzies jeźdizć i sie bawić |
mmost F&F Wolny Słuchacz :) malec Gdynia | 2007-01-26 12:07:42
|
KrauzeR (S) Furious Moderator 126p Kraków | 2007-01-26 12:34:57 A kto Cie ciągnął na tych sankach ? |
WRC126 Fiat 126 Wałbrzych | 2007-01-26 13:05:17 Panowie to jest pikuś...
zatrzymuja mnie panowie niebiescy i na dzień dobry do mnie z tekstem: "wczoraj mi pan uciekł ale dzis juz mi pan nie ucieknie ! nie zdążyłem wysiąść z auta tak pan za****ał !" i kazał czekać i se poszedł. Czekałem 14 minut i przyszedł nie przedstawił sie i stwierdził ze mam dowód rej do zabrania za "za głośny tłumik" (mój tłumik ma 89 dB) Gadka była długa i męczaca ale do czego zmierzam. zapytałem gościa w końcu czy wie jaka jest norma w polsce głośności ukł wydechowych, a on ??? Oburzył sie na mnie i powiedział:" a skąd ja mam takie rzeczy pamiętac ??? jak ja moge pamiętać pin do telefonu, pin do karty płatniczej, komórke żony i jeszcze takie rzeczy !!!" wyśmiałem go w twarz i uswiadomiłem jaka jest norma i jak sie mierzy, bo tez nie wiedzial. Skończyło sie na 50 PLN jak on to ujął: "dla zasady" Nie mogłem dyskutowac bo inaczej dowód by mi zabrał. Niech żyje polska policja !!!!! |
goorek F&F MEMBER był/jest Łęki City / Kraków | 2007-01-26 14:46:34 kiedys ktos ciagnal drabinie pelna ludzi przyczepiona do kanta przez glowna i w zasadzie jedyna ulica murzasichla, miedzy busami, ludzmi, autami............ |
Blady F&F Sympatyk FIAT | 2007-01-26 15:28:30 to pewnie ten sam kant który na podwójnych pionowych gaźnikach bez filtrów , wolnym wydechu i bez maski latał po osiedlu domków 160 km/h ale to zupełnie inna bajka |