[s] Fiat 127 MK III sport

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Sprzedam fiata 127 MK III Sport.
Poj 1300 rok produkcji 1982. Samochod ma przejechane 95 tys ,
Felgi szprychowe z poldolota, po regulacji zarworow(nowe plytki) czyszczeniu i regulacji gaznika. Ostatnio wymienilem sprzeglo kpl plus nowy olej w skrzyni. Nowa uszczelka pod deklem zaworow. Samochod jest w pełni oryginalny (jedynie brak atrapy) dzisiaj wywalilem podsufitke( mam w piwnicy) bo była syfiasta. 7 pomimo swoich 24 lat bardzo ladnie smiga, jezdze nia po miescie i nie odczuwam tego ze jade starym samochodem , furka dorownuje predkoscia oraz zrywnoscia nowszym samochodom( niekiedy z wielkim zdziwieniem na twachy ich kierowcow) 75 koni robi swoje. A teraz minusy .... przedewszystkim podloga , tragedii nie ma ale przydałby się remoncik, reszta blach tez kwalifikuje się do zaprawek, ale mimo to auto bardzo ladnie się prezentuje na ulicy, wyroznia się z pośród plastikowych toczydelek. Dodam ze 7 posiada sportowa kierownice , wskaznik ciśnienia oleju , obrotomierz oraz zekarek ze stoperem przy lusterku – te elementy to oryginalne wyposażenie wersji Sport. Auto serwisowane w ASO fiata jestem mechanikiem w tym serwisie.
Cena do negocjacji
Kontakt :
Gg 2843897
Kom 502661801

[ wiadomość edytowana przez: Booguc dnia 2006-04-02 23:48:31 ]

-----------------
http://plepleple.pl

cena ?

cena hmmm generalnie nie spieszy mi sie ze sprzedaniem i nie wiem czy wogule sprzedam, ale jesli ktos da jakas sensowna oferte to mozna sie dogadac.

Cytat:

niestety, takie zycie

dodam jeszcze ze 7 ma nowe amory przednie nie bardzo wiem co to za amory ale sa pomaranczowe i maja zawor na dole wiec chyba to sa gazowki (twarde) pompa paliwa tez jest nowa

[ wiadomość edytowana przez: Booguc dnia 2006-04-03 21:51:06 ]

twoje auto my mozemy tylko negocjowac

no wiesz chcialbym za niego 1600 ale zaraz co poniektorzy beda komentowac...

Moge ja ? ogladałem ostatnio mk3 bez rdzy praktycznei podwozie igła 1300 oczywiscie i z 85 r. oplaty do 2007 takze i spokoju z oplatami zapomniałem dodac ze za 1000zł o wystaw na allegro moze chetni sie znajda

[ wiadomość edytowana przez: Hudy05 dnia 2006-04-04 18:04:13 ]

a nie mowilem??? !!!! troche dziwne ze ktos wlozyl kupe kasy w remont samochodu a pozniej chcial za niego 1000 zl, moze ta igla wcale nie byla taka igla ....

[ wiadomość edytowana przez: Booguc dnia 2006-04-04 19:00:25 ]

jak zwykle wszystko za darmoche :/

Hmm najwyzej nie sprzedasz - i dobrze bo to taki ladny samochod ze bedziesz zalowal.

Cytat:
Hmm najwyzej nie sprzedasz

wlasnie nie che sie rozstawac z nim, ale jesli ktoos sie trafi za takie pieniadze jak napisalem to bede zuszony...

odswiezam

A moze jakies fotki

odś

aktualna jest jeszcze twoja oferta?

juz nie, seven zostaje u mnie