| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
MiEtEk_LaNtRa HF MEMBER Hyundai Lantra Zielona Góra | 2006-04-20 23:20:35 Witam !
Szukam sportowych sprezyn do lantry, ale cos cienko mi idzie . Znalazlem na niemieckiej stronie , chodzi o porownanie cenowe , jezeli ktos widzial takie cos u nas prosze o info , a moze jakas strone lub cos podobnego . DZIEKI |
MobiaS HF MEMBER Lancia Delta Nuova Otwock k.Warszawy | 2006-04-21 11:51:17 Pogadaj z Oddim ![]() |
damian-k HF MEMBER Opel Astra Szczecin | 2006-04-21 23:18:41 temat poruszany już chyba 3 czy 4 razy |
mAkArOn HF MEMBER Landryna 1.8 GT 93' Białystok | 2006-04-24 09:46:51 W sumie dobrze ze ktos poruszyl ten temat;p PRzyda mi sie. Ja znalazlem sprezynki -35mm do takiej samej lantry jak Twoja na "Allegro" hehe Firmy Jamex i jesli by ktos mogby mi doradzic czy warto? za 4 sztuki 348zl nowki, a i koles mi jeszcze proponuje sportowy wklad do filtra powietrza K&N za 185zl warto? Czy ktos moze taniej zalatwic z forum? |
MiEtEk_LaNtRa HF MEMBER Hyundai Lantra Zielona Góra | 2006-04-28 23:26:08 ja znalalem cos takiego : http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=98870533 , te sa akurat do suzuki , ale dzwonilem i do Lantry kosztuja tyle samo , sa jakies Holednerskiej firmy , tak gosciu mowil . Jamexa za ta sama cene pewnie lepsze . Co do wkladu to nie wiem czy to dobra cena . PS znalazlem jeszcze cos takiego http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=100718828 chyba nie drogo ? P o z d r a w i a m
A jakis link do tych JAMEXOW znalazl by sie albo jakies inne namiary , a jak ta skora spisuje sie w twoim aucie , latem chyba troche goraco w tylek ??? [ wiadomość edytowana przez: speedmaster dnia 2006-04-29 02:08:42 ] |
mAkArOn HF MEMBER Landryna 1.8 GT 93' Białystok | 2006-04-29 15:27:25 Tez tak sadze ze te sprezyny Jamex'a sa lepsze Linku juz nie pamieatm ale wejdz na allegro i wpisz w wyszukiwarce. Wejdz do kolesia na aukcje i napisz mu maila. Ma on te sprezyny tylko nie wystawione do naszych landryn i walsnie chyba od niego bede brac ale dopiero po maturce..
Skora spisuje sie zajebiscie. Czy klei sie hmm.. nie ale to chyba dlatego ze jak cieplo to klima chodzi Znajomi wlasnie sie zadziwiaja w jakim ona jest stani i ze to w ogle jst oryginalna tapicerka w 13letnim samochodzie ;p Zero jakis pekniec, luszczen czy czegos podobnego jak w innych slyszalem. Jest tylko jeden minus;p Z tylu pasarzrowieczesto nazekaja ze sie slizgaja na niej na zakretach hehe a i jeszcze jest taki motyw. Zima jak sie wsiada pasazerowie nazekaja ze zimno w tylek, a latem ze smarzy ale mowie klime sie lacza i nie ma problemu...[ wiadomość edytowana przez: mAkArOn dnia 2006-04-29 15:30:13 ] |