Jaka jest historia tej kierownicy? FOTO

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
pytam z ciekawości bo zawsze mnie to intrygowało a nie wiem o niej nic

szymonx ma podobna z tego co pamietam

Też mam Monzę 350 ale swoją wypolerowałem na lustro Nie zmienia to jednak faktu, że poza tym iż jej właścicielem był Buczek21, to nic o niej nie wiem Rozważam opcję jej sprzedania gdyż jest trochę za mała jak dla mnie i samochody, które prowadzę W komplecie jest naba i klakson z logiem Fiata

za?

Nie chcę Artiemu robić off topa w jego temacie Dałem za nią bodaj 80 i ze 20 za polerkę i malowanie trzeba doliczyć . Z resztą pewnie wyląduje na allegro i się zobaczy

Te kierownice robiła kiedys...w latach 80 polska firma.Prywaciaz MJM...z czekanowa.Taka mała wiocha za gliwicami
Tyle wiem o nich..Był to jeden z nilicznych producentó takiego rodzaju "sprzetu" w tamtych latach....
Ich strona:
K L I K
Wystarczy wejść z :produkty-kierownice-kierownice z przed lat......I juz wiesz skąd pochodzi kiera

tez mam monze

monzy dobre i ladne kiery, kopie wiekszosci fajnych wzorow roznych producentow

na zdjęciach sa teraz trzy monzy i kazda jest inna, tzn ma inne wycięcia środkowe w ramionach a moja nie ma ich wogóle, dodatkowo moja ma cienka obręcz która jest twarda w dotyku i troche trwało zanim się przyzwyczaiłem do jazdy z taka kierownicą.

...mam i ja ale musze skóre zmienic

a ja nie mam monzy ale za to mam cos bardziej unikatowego bo wiekową luisi

Image Hosted by ImageShack.us

przy okazji zapytam się o moje kółko

mocowanie wieloklinu typowo fiatoskie 125, 126....

jednak mimo upływu czasu nie wiem co to jest ???
(brak oznaczeń - producenta)

Cytat:
2006-05-03 10:52:42, pterock pisze:
szymonx ma podobna z tego co pamietam

ano podobna

gdzies mialem bardziej wyrazne zdjecie jak znajde to podmienie

[ wiadomość edytowana przez: SzymonX dnia 2006-05-04 16:46:05 ]

Moja kierownica

też ma taki znaczek jak kiera Ser-a i to też będzie Monza ????

Narazie jest w trakcie renowacji kupiona nowa skórka i będzie bez lakieru jak Serowa i pewnie pójdzie na Allegro.... bez naby .
Pozdro. Piotrek.

Moje lapki tez leza na takiej kierwonicy a dokladnie na takiej:
Monza Sport 350

kijowa fota ale przynajmniej widac jakie otwory ma

jak w reklamie gumy do zucia "wszyscy maja mambe mam i ja" dlatego nie mam monzy juz

Cytat:
2006-05-03 12:19:57, PitGTR pisze:
tez mam monze

ja tez mam taka. dobra kiera:]

jako,ze w tym temacie nikt juz niezablysnie to zmienmy go w kategorie:kto najtaniej kupil swoja kiere
Ja bez bicia przyznaje,ze przeplacilem i to spooooro...dalem rowne 3pln.

Cytat:
2006-05-04 18:43:20, Bart128 pisze:
jak w reklamie gumy do zucia "wszyscy maja mambe mam i ja" dlatego nie mam monzy juz

bart ty tez pokaz swoja kiere jest idealna do argi i przy okazji wygrasz w kategori cenowej

nie pokaze bo nie mam, stanislaw mi zabral na zlocie i polere strzela a kosztowala 1 pln

[ wiadomość edytowana przez: Bart128 dnia 2006-05-04 20:00:18 ]