Jak gra Focus open"a..

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Stage 1 gotowe, glosniki w drzwiach sie wygrzaly i mozna pokazac jak sobie cyka nutka..
Tak sie to prezentuje..
LINK USUNIETY

Za niedlugo kolejne stage bedzie gotowy bo juz jedzie do mnie monoblock do pedzenia suba.. A wtedy tez podepne jbla do pedzenia glosnikow w drzwiach.. i bedzie sie dzialo...

CAR AUDIO jest jak nalog...konca nie widac..

[ wiadomość edytowana przez: open dnia 2006-02-28 10:19:30 ]

Hmm.......albo cos u mnie z dzwiekiem jest, albo jakos dziwnie skompresowany jest w pliku ze . . nie wiem w sumie jak nazwac to co slychac Ale po rejestracji widac ze bassik masz
PS. Umylbys Foczke

Niestety taki dzwiek nagrywa ten aparat..
Foka nadaje sie do mycia,ale nie ma pogody na mycie...
Wiec jezdze brudasemmm..

Masz racje taxi z dzwiękie jest coś nie tak.

Moze uda mi sie skolowac lepszy aparat co robi filmiki i pokaze w lepszej jakosci..

hehe brudbassemm..

Zrobilem filmik lepszym aparatem..

BRUDBASS

Spodobalo mi sie okreslenie "brudbass"...

[ wiadomość edytowana przez: open dnia 2006-02-28 10:33:02 ]

Pięknie gra

ALe zrób coś z tą tablicą bo trzeszczy strasznie

Tablica tablica... Ale najgorsze jest to ze cos w klapie sie podzialo niedobrzego i tez buczy i goni,aha no i zamek mi sie chyba rozkrecil od tego bo juz nie moge za kazdym razem kluczykiem otworzyc bagaznik..
Jak wyglusze porzadnie bagaznik to mysle ze to sie uciszy..

"maly" update.. Koncze wygrywac nowy sub..
Oczywiscie sa zapiete 2 wzmaki..
4 kanalowy jbl dla przedniego zestawu i tylnych glosnikow + cyfrowy monoblock klasy D dla nowego "mordercy"..
Efekty przerosly moje najsmielsze oczekiwania..
Makabryczne cisnienie w srodku samochodu, rozmazujacy sie obraz o oczach od basu, trzeszczaca przednia lampa i lekko falujacy dach..
A jeszcze nie wygral sie dobrze glosnik.. Mysle ze po dlugim weekendzie zaprezetuje na movie jak to gra.. Choc filmik i tak nie odda tego co sie dzieje w srodku auta..

Aha.. No i oczywiscie bede teraz to wszystko pakowal w jakies dechy i tapicerke co by to nabralo wygladu "pokazowego"..

[ wiadomość edytowana przez: open dnia 2006-04-29 22:18:24 ]

no czekam na jakąś relacje bo sam sie zabieram do kompletowania jakiegoś zestawiku i może bym coś od Ciebie zgapił

No no podoba mi się pięknie brzmi

open,żebys tylko sobie słuchu nie uszkodził
mam nadzieję,że do nagrania tego filmiku miałeś ochraniacze na uszach