MotoNews.pl

[k]Zegary z łady...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kupie całe zegary(bez tej deski....)okragłe....znaczy:
-licznik-musi byc wyskalowany do 160!!!!a nie do 180 km/h
-obrotomierz,
-amperomierz,
-poziom paliwa,
-cisnienie oleju.....
Ogólnie cała decha..ale jak mowie liczniku musi byc do 160 km/h.
pozdrawiam.

posiadam jeszcze licznik (nie mam pewnosci do ilu skalowany), paliwsko i cisnienie oleju jezeli Cie interesuje to wal na priva.

Musi byc komplet.....
Bo te wskazniki z 180km/h.....maja całkiem inne cyferblaty niz te do 160....
I to bedzie pasowało ni d du** ni w oko

Spoko, kiedys kupilem razm z decha, ale jak se tam chcesz na sile wtykac nie bede

buczek, w poniedzialek jade na szrot taki duzy i o ile sie nie myle to byla tam ladzianka
a licznik do 160 lezy gdzies w garazu

Cytat:
2005-12-30 20:27:39, maciuhh pisze:
buczek, w poniedzialek jade na szrot taki duzy i o ile sie nie myle to byla tam ladzianka a licznik do 160 lezy gdzies w garazu

Licze na ciebie
Jak cos to bierz cała deske....i sie dogadamy...

UP
dalej szuka.......

Kolejny
UP

po raz kolejny
UP
No dziewczyny kto ma na handel te zegary...

Podłączam sie kupie prędkościomierz z przebiegiem dziennym, jak ktoś ma to będę miał na sprzedaż mój, tylko bez przebiegu dziennego!

Na szrocie w Mikołowie (koło stacji Orlen, jak się jedzie do Gliwic) gośc miał taka deskę, tyle że bez cisnienia oleju - bo ten ja wyjąłem. A co do amperomierza to żadna Łada go nie miała. Były jedynie woltomierze. Wystepowały (te okrągłe) w Ładach 2105 i kombi 2104

a ile dajecie za takie coś

Jak ktoś chce to mam na sprzedaż licznik wyskalowany do 180 km/h z przebiegiem dziennym i wskaźnik paliwa. Chetnie sie zamienie na czujnik ciśnienia oleju lub czujnik temperatury płynu chłodzącego.

[ wiadomość edytowana przez: Roli666 dnia 2006-05-01 15:31:26 ]

Mnie interesuje sam v-mierz z przebiegiem dziennym, daje 40zł

mam ale taki bez przebiegu do 160, poza tym drugi zegar z wskaznikiem paliwa i bodajze temperatury wielkosci predkosciomierza

Cytat:
2006-05-02 08:14:57, 3zeR_MDS pisze:
mam ale taki bez przebiegu do 160, poza tym drugi zegar z wskaznikiem paliwa i bodajze temperatury wielkosci predkosciomierza

Ty masz z modelu 2105/2104