DAEWOO TUNING TEAM

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Siemka załozylem z znajomym forum DAEWOO TUNING TEAM

Mamy plan zeby zrzeszyc wszystkich maniakow tuningu Daewoo w jednym klubie. Co takie zrzeszenie daje, wiec napewno daje to ze nawzajem sie wspieramy ze strony pomysłów na przerobki techniczne jak i wizualne naszych samochodow. Planowane sa liczne zloty na terenie roznych wojewodztw.

Zapraszam na nowo otwarte i mam nadzieje szybko rozwijajace sie forum

http://www.dtuning.xt24.eu/

Zapraszam do rejestraji i do udzielania sie

Pozdrawiam
Paweł Nosal

Cytat:
2006-05-05 22:15:35, nosek555 pisze:
Zapraszam do rejestraji i do udzielania sie Pozdrawiam Paweł Nosal

to co piotrek..zapisujemy sie? jeszcze moze np pyrek by sie przylaczyl..

Cytat:
2006-05-06 02:19:58, qbaj pisze:

ten nowy klubowicz mial pewna racje (MarekFullcosik czy jakos tak)... dzieki takim wypowiedziom to forum robi sie "forumem starych narzekajacych na wszystko dziadygów". Na taka nazwe proponuje zmienic nazwe klubu.....

Cytat:
2006-05-06 02:19:58, qbaj pisze:

No, nic nie wiadomo - może i wrócę do daewoo, a wtedy to na 100% się zapisuję!!!!
Pozdr. P.

Cytat:
2006-05-06 09:01:38, Cwikus pisze:
ten nowy klubowicz mial pewna racje (MarekFullcosik czy jakos tak)... dzieki takim wypowiedziom to forum robi sie "forumem starych narzekajacych na wszystko dziadygów". Na taka nazwe proponuje zmienic nazwe klubu.....

hmm..Cwikus..ale ja chyba jestem mlodszy od ciebie? no a nawet jesli nie to chyba niewiele starszy straciles juz resztki poczucia humoru? we wszystkim doszukujesz sie jakiegos podtekstu zrzedzenia narzekania? skad wlasciwie takie wnioski? no chyba ze przybija cie swiadomosc ze z kazdym rokiem i my i nasze samochody robia sie starsze i mniej warte przeciez czas nie stoi..wszystko idzie do przodu i kazde dobro materialne kiedys tam przemija..to samo dotyczy samochodow..sa coraz nowsze szybsze lepsze..to prawda oczywista..

ile lat jezdzisz espero? ja 9 i naprawde doceniam zalety tego samochodu..ale co innego docenianie zalet a co innego nie zauwazanie ze to juz nie to samo co w polowie lat 90tych

i gdzie niby sa te zrzedliwe posty? na co tak konkretnie sa te narzekania wg ciebie? piotrek juz tak ma..przyjal taka konwencje a my to zaakceptowalismy..im dluzej jezdze espero tym jego podejscie do tego samochodu jest mi blizsze...ale do "dziadygi" to wybacz..troche mi brakuje

Kuba Ty małolacie

Cytat:
2006-05-06 15:26:08, qbaj pisze:
hmm..Cwikus..ale ja chyba jestem mlodszy od ciebie? no a nawet jesli nie to chyba niewiele starszy straciles juz resztki poczucia humoru? we wszystkim doszukujesz sie jakiegos podtekstu zrzedzenia narzekania? skad wlasciwie takie wnioski?

Młodszy, nie młodszy, nie w tym problem bo nie od wieku zalezy podejscie do spraw, w ktore angazuja sie inni.

Ot ostatnio wiekszosc Twoich wypowiedzi to wysmiewanie sie z innych, ops, przepraszam, jak to ładnie ujales w jednym poscie fajnie jest se poszydzic z czyichs glupich pomyslow? Czy jakos tak to lecialo, no niewazne.

Ja lubie krytyke, ale konstruktywna a nie szydercza. Mysle ze wiekszosc ludzi tez, bo jak ktos cos robi tylko po to zeby druga osoba sie z niego posmiala bez zadnych konstruktyw to moze warto sobie czasami odpuscic z robienia przykrosci innym? Forum espero to nie zamkniete getto, trzeba sie jakos prezentowac przed "zewnetrznym swiatem" i nie sprawiac wrazenia bandy ludzi zapatrzonych tylko w siebie, swoje stare choc dobre woziki i nie akceptujace zadnych pomyslow z zewnatrz.

O to mi mniej wiecej chodzi Wrzuc czasem na luz - nie z humorem, bo wiem ze go masz, ale z forma jaka wypowiadasz sie do ludzi bo rozni sa pipule na swiecie i niektorzy moga sobie wziasc cos za bardzo do siebie. Ja tez juz wrzucam na luz z tym tematem bo wyspiewalem co myslalem wiec nie mam podstaw do dalszej krytyki .

PS. Moje zdanie tutaj i wypowiedz powyzsza to wlasnie konstruktywna krytyka gdyz pisze co jest nie tak ale tez sugeruje co mozna zmienic

pozdro.

Cytat:
2006-05-07 09:56:25, Cwikus pisze:
Młodszy, nie młodszy, nie w tym problem bo nie od wieku zalezy podejscie do spraw, w ktore angazuja sie inni. Ot ostatnio wiekszosc Twoich wypowiedzi to wysmiewanie sie z innych, ops, przepraszam, jak to ładnie ujales w jednym poscie fajnie jest se poszydzic z czyichs glupich pomyslow? Czy jakos tak to lecialo, no niewazne. Ja lubie krytyke, ale konstruktywna a nie szydercza. Mysle ze wiekszosc ludzi tez, bo jak ktos cos robi tylko po to zeby druga osoba sie z niego posmiala bez zadnych konstruktyw to moze warto sobie czasami odpuscic z robienia przykrosci innym? Forum espero to nie zamkniete getto, trzeba sie jakos prezentowac przed "zewnetrznym swiatem" i nie sprawiac wrazenia bandy ludzi zapatrzonych tylko w siebie, swoje stare choc dobre woziki i nie akceptujace zadnych pomyslow z zewnatrz. O to mi mniej wiecej chodzi Wrzuc czasem na luz - nie z humorem, bo wiem ze go masz, ale z forma jaka wypowiadasz sie do ludzi bo rozni sa pipule na swiecie i niektorzy moga sobie wziasc cos za bardzo do siebie. Ja tez juz wrzucam na luz z tym tematem bo wyspiewalem co myslalem wiec nie mam podstaw do dalszej krytyki . PS. Moje zdanie tutaj i wypowiedz powyzsza to wlasnie konstruktywna krytyka gdyz pisze co jest nie tak ale tez sugeruje co mozna zmienic pozdro.

dopsz..wezme to sobie do serca..i postaram sie o wiecej powagi ..jednak w przypadkach pomyslow typu jak zrobic otwieranie klapy tak jak w bmw...naprawde nie latwo o powage

qbaj to ile Ty masz lat ? młodzieńcze?

Cytat:
2006-05-07 14:18:41, Czarek_Rej pisze:
qbaj to ile Ty masz lat ? młodzieńcze?

co za intymne pytanie ostatnie moje urodziny w styczniu byly 27

Cytat:
2006-05-07 14:02:49, qbaj pisze:
dopsz..wezme to sobie do serca..i postaram sie o wiecej powagi ..jednak w przypadkach pomyslow typu jak zrobic otwieranie klapy tak jak w bmw...naprawde nie latwo o powage

tej klapie to sie specjalnie nie dziwie... tez mi bajer

Cytat:
2006-05-07 14:26:04, qbaj pisze:
co za intymne pytanie ostatnie moje urodziny w styczniu byly 27

Ty stara dupa jestes.....