| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Cwikus DU Espero 1.5GLX 16V Piekary Śląskie | 2006-05-06 09:01:38
ten nowy klubowicz mial pewna racje (MarekFullcosik czy jakos tak)... dzieki takim wypowiedziom to forum robi sie "forumem starych narzekajacych na wszystko dziadygów". Na taka nazwe proponuje zmienic nazwe klubu..... |
pyrekcb Klubowy Weteran gumoleon & już nie l ... Warszawa | 2006-05-06 10:28:35
No, nic nie wiadomo - może i wrócę do daewoo, a wtedy to na 100% się zapisuję!!!!
Pozdr. P. |
qbaj pro cee'd 1.6 CVVT warszawa | 2006-05-06 15:26:08
straciles juz resztki poczucia humoru? we wszystkim doszukujesz sie jakiegos podtekstu zrzedzenia narzekania? skad wlasciwie takie wnioski? no chyba ze przybija cie swiadomosc ze z kazdym rokiem i my i nasze samochody robia sie starsze i mniej warte przeciez czas nie stoi..wszystko idzie do przodu i kazde dobro materialne kiedys tam przemija..to samo dotyczy samochodow..sa coraz nowsze szybsze lepsze..to prawda oczywista..
ile lat jezdzisz espero? ja 9 i naprawde doceniam zalety tego samochodu..ale co innego docenianie zalet a co innego nie zauwazanie ze to juz nie to samo co w polowie lat 90tych
i gdzie niby sa te zrzedliwe posty? na co tak konkretnie sa te narzekania wg ciebie? piotrek juz tak ma..przyjal taka konwencje a my to zaakceptowalismy..im dluzej jezdze espero tym jego podejscie do tego samochodu jest mi blizsze...ale do "dziadygi" to wybacz..troche mi brakuje |
Zoltar Fajne Gdańsk | 2006-05-06 16:13:35 Kuba Ty małolacie |
Cwikus DU Espero 1.5GLX 16V Piekary Śląskie | 2006-05-07 09:56:25
Młodszy, nie młodszy, nie w tym problem bo nie od wieku zalezy podejscie do spraw, w ktore angazuja sie inni. Ot ostatnio wiekszosc Twoich wypowiedzi to wysmiewanie sie z innych, ops, przepraszam, jak to ładnie ujales w jednym poscie fajnie jest se poszydzic z czyichs glupich pomyslow? Czy jakos tak to lecialo, no niewazne. Ja lubie krytyke, ale konstruktywna a nie szydercza. Mysle ze wiekszosc ludzi tez, bo jak ktos cos robi tylko po to zeby druga osoba sie z niego posmiala bez zadnych konstruktyw to moze warto sobie czasami odpuscic z robienia przykrosci innym? Forum espero to nie zamkniete getto, trzeba sie jakos prezentowac przed "zewnetrznym swiatem" i nie sprawiac wrazenia bandy ludzi zapatrzonych tylko w siebie, swoje stare choc dobre woziki i nie akceptujace zadnych pomyslow z zewnatrz.
O to mi mniej wiecej chodzi Wrzuc czasem na luz - nie z humorem, bo wiem ze go masz, ale z forma jaka wypowiadasz sie do ludzi bo rozni sa pipule na swiecie i niektorzy moga sobie wziasc cos za bardzo do siebie. Ja tez juz wrzucam na luz z tym tematem bo wyspiewalem co myslalem wiec nie mam podstaw do dalszej krytyki .
PS. Moje zdanie tutaj i wypowiedz powyzsza to wlasnie konstruktywna krytyka gdyz pisze co jest nie tak ale tez sugeruje co mozna zmienic
pozdro. |
qbaj pro cee'd 1.6 CVVT warszawa | 2006-05-07 14:02:49
..jednak w przypadkach pomyslow typu jak zrobic otwieranie klapy tak jak w bmw...naprawde nie latwo o powage |
Czarek_Rej Klubowy Weteran FOKA Chorzów -Batory | 2006-05-07 14:18:41 qbaj to ile Ty masz lat ? młodzieńcze? |
qbaj pro cee'd 1.6 CVVT warszawa | 2006-05-07 14:26:04
ostatnie moje urodziny w styczniu byly 27 |
Cwikus DU Espero 1.5GLX 16V Piekary Śląskie | 2006-05-07 14:52:39
tej klapie to sie specjalnie nie dziwie... tez mi bajer ![]() |
Czarek_Rej Klubowy Weteran FOKA Chorzów -Batory | 2006-05-07 22:03:39
Ty stara dupa jestes..... |