2 espera na części 1.8 i 2.0

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
W nieborowicach niedaleko gliwic stoją 2 esperaki do sprzedania na części.... 1.8 i 2.0 oba z full wypasem , klimą, abs, poduchą

Obydwa są z 1995 roku i są przywiezione z Niemiec...

tak wyglądają

kontakt do właściela:

tel. 607 282 681

Ogłoszenie dałem na prośbę zprzedawcy , wszelkie pytania tylko pod ten nr najlepiej

Pozdro

kupilbym sobie to obicie maski od srodka, daje to cos bo u mnie w oryginale niema takiego luksusu

Cytat:
2006-08-22 23:42:59, Outcast pisze:
daje to cos

Ci co mają mówili, że na zewnątrz mniej słychać złomera.

I podobno maska nie paruje podczas deszczu ...

Cytat:
2006-08-23 17:32:12, Krzysiek-Diackon pisze:
I podobno maska nie paruje podczas deszczu ...

No... to... bardzo poważny argument

Witam Wszystkich!
Byłem dzisiaj w Nieborowicach załatwić jedną sprawę Cezariuszowi i ogladałem to bordowe Espero. Powiem Wam, że fura robi wrażenie. Na optykę co prawda tylko jakieś 3+ / 4-, ale miałem okazję pojeździć nim trochę i jest dość fajnie. Na 2 biegu jeszcze piszczały gumy, silnik chodzi miarowo i cicho. Do roboty jest lewy i prawy tylny błotnik. Facio śpiewa za ten egzemplarz 4000 zł. Co prawda nie jestem znawcą w porównaniu z Szanowną Społecznością Klubową, ale jeżeli ktoś nie ma czym jeździć, to bordowy esperak jest całkowicie w porządku. Klima, ABS, poduszka, nowy wydech i amortyzatory wraz ze sprężynami. Trochę czasu, wysiłku w image i na zloty!

Cytat:
2006-08-26 18:42:00, Wolf_Gliwice pisze:
Witam Wszystkich! Byłem dzisiaj w Nieborowicach załatwić jedną sprawę Cezariuszowi i ogladałem to bordowe Espero. Powiem Wam, że fura robi wrażenie. Na optykę co prawda tylko jakieś 3+ / 4-, ale miałem okazję pojeździć nim trochę i jest dość fajnie. Na 2 biegu jeszcze piszczały gumy, silnik chodzi miarowo i cicho. Do roboty jest lewy i prawy tylny błotnik. Facio śpiewa za ten egzemplarz 4000 zł. Co prawda nie jestem znawcą w porównaniu z Szanowną Społecznością Klubową, ale jeżeli ktoś nie ma czym jeździć, to bordowy esperak jest całkowicie w porządku. Klima, ABS, poduszka, nowy wydech i amortyzatory wraz ze sprężynami. Trochę czasu, wysiłku w image i na zloty!

to teraz już nie kumam... to jest do sprzedaży na części czy można rejestrować???

Cytat:
2006-08-26 19:54:19, Kolber7 pisze:
to teraz już nie kumam... to jest do sprzedaży na części czy można rejestrować???

Gość twierdzi, że można rejestrować. Do owych 4000 zł trzeba wg niego dołozyć 1200 zł wszelkich opłat / akcyza, przegląd etc / i naprzód

Cytat:
2006-08-26 19:54:19, Kolber7 pisze:

Jak trafił chętnego na całe auto to czemu miałby nie skorzystać, zamiast rozkręcać auto i w końcu zostać z nieprzydatnymi częsciami to sprzeda w całości i ma wolne podwórko.

4000+1200+1000 za błotniki i robi się 6200 - standardzik

Witam, czy ktoś wie moze czy te esperaki sa dalej na czesci? wogule czy sa jeszce dostepne? pozdrawiam

Cytat:
2006-09-22 14:24:47, b_i_k_e_r pisze:
Witam, czy ktoś wie moze czy te esperaki sa dalej na czesci? wogule czy sa jeszce dostepne? pozdrawiam

Przyjacielu, masz przecie kontakt.
Obecnie min. połączenia kosztuje grosze (pomiętam czasy, chyba z 6 lat temu, jak płaciłem ponad 2,5zł/min.), więc nie lepiej zapytać u źródła czy dana część jest?

tak jak pisze Kisztan, polecam zadzwonić do gościa

pozdro

koles za starą chlodnice do 1.8 chce 250zł