[K] Komplet drzwi 125p

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie. Najlepiej kompletne. kolor najlepiej kosc sloniowa albo jakis inny jasny, chocia generalnie to anjminejsy problem, dobrze zeby nie byly pognite. Jezeli ktos ma jakas bude np. do pociecia, to chetnie bym powycinal pare reperaturek blotnikow czy kawalki podlogi itd

http://motonews.pl/forum/?op=fvt&t=144403&c=53&f=25

Jakos to mi umknelo, chociaz szczerze powiem ze cena mnie troche odstrasza. Odleglosc podobnie. Wolalbym z Krakowa.
Aha. Jeszcze jedno. Piszac o kompletnosci mialem na mysli szyby i klamki. Tapicerka nie jest mi zupelnie potrzebna. A cenowo - rozsadnie raczej. Komplet drzwi do klasyka pod skalpele uzbrojony tylk bez klamek wzialem za 70, a to towar zdecydowaine barfdziej deficytowy...

przeciez nikt cie nie zmusza do kupna, u nas na slasku drzwi do emera to łałytas i 110zł to cena sygnowana logiem czerwonego krzyza

Hehe. no zobaczymy. priva wyslalem, moze akurat, ale gdyby ktos mial cos takiego na stanie, to ja chetie wyslucham innych propozycji

Julek czyś ty zwariował? 110 zeta za komplet zdrowych drzwi Cie odstrasza?
Poza tym kij z odległością, bo chłopaki z Kraka często się widują z chłopakami z Sosnowca i okolic, więc ktoś może je przywieźć.
I nie rób z siebie kogoś, na kogo od zawsze jechałeś.

Cytat:
Julek czyś ty zwariował? 110 zeta za komplet zdrowych drzwi Cie odstrasza?
Poza tym kij z odległością, bo chłopaki z Kraka często się widują z chłopakami z Sosnowca i okolic, więc ktoś może je przywieźć.
I nie rób z siebie kogoś, na kogo od zawsze jechałeś.

Wujek , nie mam nic do dodania

a z resztą napisze se

Julo , dopłace Ci 10 zeta jak weźmiesz te drzwi ...
tyle tylko ze stoją w klatce takiego w chuj wielkiego wiecznie głodnego psa , a on zawsze jest w klatce , a poza tym jeden taki mój kumpel któremu pokazałem Twój priv i ten temat bardzo chce Cię poznać osobiście , dodam ze jest wielki włochaty i cholernie nerwowy , i bełkotał cos o wywracaniu na lewa strone czy jakoś tak , o strzelających kościach , jak coś wal jak w dym , wcześniej zadzwoń , przegłodzimy psa , pamietaj 10 zeta czeka na Ciebie...acha , pies jest jego i nie był szczepiony (wiesz , oszczędności)...

sorki ale nie mogłem się powstrzymać

nie wiem jak w kraku , ale u nas drzwi do MRa chodza po 50 zeta sztuka , bez wybrzydzania

[ wiadomość edytowana przez: Blady dnia 2006-05-05 20:31:42 ]

niezle za taka kase to tylko brac
ja za kapletne drzwi do malana dalem 80 zeta wiec wiesz....

Cytat:
2006-05-05 20:36:51, SzymonX pisze:
ja za kapletne drzwi do malana dalem 80 zeta wiec wiesz....

O ku***, a ja 200 i jeszcze musiałem się targować

a chlop za 110 nie chce 4 sztuk :|

Widac nie siedze az tak bardzo w cenach, hehe. Zasugerowalem sie raczej cena za jaka wyrwalem jakis czas temu drzwi do klasyka (80), a drzwi do MRa zawsze wydawaly mi sie czyms hmm, powiedzmy ze duzo bardziej dostepnym. Nie czaje tylko po co takie cos pisac jak teraz napisales... Priv poszedl przed przeczytaniem watku, wiec prosze jeszcze o jakies info co do transportu. Byla by mozliwosc zeby ktos z Kraka kto by sie tam wybieral mi je przywiozl?

Cytat:
Byla by mozliwosc zeby ktos z Kraka kto by sie tam wybieral mi je przywiozl?

blady ci napewno przywiezie pod dom zapakowane w firmowy papier wedla i kokardki i doplaci nie 10 ale po 10 od sztuki...

Cytat:
2006-05-05 21:33:49, Bart128 pisze:
blady ci napewno przywiezie pod dom zapakowane w firmowy papier wedla i kokardki i doplaci nie 10 ale po 10 od sztuki...

taa i dorzuci do tego kilka paczek czekodupek hahahah

Ja biorę czekodupki

Cytat:
2006-05-05 21:56:49, Wujek-Kajtek pisze:
Ja biorę czekodupki

czekodupka to zaraz dostaniesz a ie !!

Szymon Ty brutalu!!!