MotoNews.pl

Ku przestrodze

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
do przemyślenia

dla wszystkich

Znam te filmy. Brakuje jeszcze dwóch. Tez dało mi to wiele do myslenia i zawsze jak jadę szybciej to wspominam jeden z tych filmów...

Stare jak świat. Mnie najbardziej podobało się efektowne nakręcenie tegoż. Lepsze niż z holiłudu!

[ wiadomość edytowana przez: piotr_ek dnia 2008-05-17 23:22:53 ]

nom naprawde efektywnie to nakrecili.... po obejrzeniu tego postanawiam ze u mnie kazdy ma miec zapiete pasy podczas jazdy bo przewaznie tyl nie zaklada

Z tyłu zwykle dzieci woże. Zawsze zapinały. A reszta ma wolny wybór, bo pasy z tyłu to zbytnio przyjemne nie są.

[ wiadomość edytowana przez: piotr_ek dnia 2008-05-17 23:36:05 ]

moze nie sa przyjemne ale jak widac pasazer ktory nie zapial pasy moze niezlego spustoszenia narobic w aucie

Gdybanie w stylu "co by było, gdyby..." i nic więcej.

ja nie oglądałem i dziś rano skasowałem poł renault clio w brzesku jakiejs tępej babie którą zachamowała na zielonym... jej poszła szyba zderzak klapa lampy wbiło kanape tylna do góry i przesunęło tylne zawieszenie do przodu kobiecinie nic nie jest a mi sie w ciężarówce zderzak porysował i "zarobiłem" 200 pln

Cytat:
2008-06-07 18:44:07, greenberg pisze:
ja nie oglądałem i dziś rano skasowałem poł renault clio w brzesku jakiejs tępej babie którą zachamowała na zielonym... jej poszła szyba zderzak klapa lampy wbiło kanape tylna do góry i przesunęło tylne zawieszenie do przodu kobiecinie nic nie jest a mi sie w ciężarówce zderzak porysował i "zarobiłem" 200 pln

No to miałeś pecha z tą babą. Ale nie dziw się, bo w całym tym Mieście są sygnalizatory świetlne "aż" w 2 miejscach, więc kobita pewnie nie zdążyła się jeszcze nauczyć jak to działa

null autobahn racer