| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
SebaE Było Daewoo Espero 1 ... Katowice | 2006-04-24 14:13:27 a u mnie znowu jets tak że jak jest bardzo ciepły dzień, temperatura powiedzmy około 20stopni w góre czuje zamulenie auta. Wiem że były kiedys jakies posty z tym związane ale nei wiem co zrobić, nie chce narazie zakładac osobnego wątku.Jakby ktoś miał jakies pomysły to prosze o radę.
Co do postu Mihty odnośnie TPS to nie wiem wydaje mi się że gdyby to był u mnie TPS to nie zawsze by był taki zamulony w ciepłe dni. |
SpeedR Była biała lodówka, ... Wawa/ Perth (Aussie) | 2006-04-25 16:42:48 Ja wywaliłem katalizator w 1,5 ponieważ stary po 102 tyś. po prostu dławił mi wydech, a jako że bardzo często (obecnie) eksploatuję auto na trasach z pedałem gazu działającym w sposób binarny, tj. 0 - 1 stwierdziłem, że nie sensu wkładać nowego, choćby metalowego.
Swoją drogą, wg mojej opinii właśnie autostrady zabiły mój katalizator na śmierć. Ponieważ ok. 400 km. bez przerwy jestem w stanie przejechać z butem w podłodze i v-max. Pozdrawiam - SpeedR |
Zoltar Fajne Gdańsk | 2006-04-25 16:52:44 Kiedy się sprawdzamy ?
Specjalnie zaleję V-Power 95 |
Zoltar Fajne Gdańsk | 2006-04-26 07:53:11 Zobacze jak z czasem |
Krzysiek-Diackon Opel Astra G Caravan Piaseczno | 2006-04-26 08:30:17 Co do katalizatora, to my w esperynkach mamy ceramiczny. Podobno przy jeździe na gazie, potrafi się "ztopić" i zapchać przelot, może ale nie musi. Ja mam orginalny kat , 170 kkm przejechane w tym 163kkm na gazie i nadal jeździ. Rakieta nigdy nie był ale jest ok. |