| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Kolber7 VW TOURAN & SKODA OC ... Katowice .::SILESIA TEAM::. | 2006-05-07 00:09:23 chodzi mi o sprężyne przy pedale sprzęgła wewnątrz pojazdu.....
ostatnio zaczęła ponoć dziwnie hałasować..... więc wolę sie ubezpieczyć na wszelki wypadek kupując nową... jednak tam gdzie dzwoniłem to albo nie mieli, albo mieli w komplecie z wszystkimi pedałami.... jeżeli ktoś ma na zbyciu, lub wie gdzie kupić, z góry dzięki za info |
Robert_S Espero 1.8, Omega Sz - Gw | 2006-05-07 10:20:35 Nie panikuj tylko obejrzyj tę sprężynę i zaopatrz się w jakiś smar. Jeśli jednak sprężyna będzie się przecierać, to dopasujesz na bank z jakiegoś szrotu - będzie pasować chyba wszystko co ma znaczek DU albo opel |
Kolber7 VW TOURAN & SKODA OC ... Katowice .::SILESIA TEAM::. | 2006-05-07 13:16:47 po smarowaniu raz hałasuje raz nie......
nie wiem od czego to zależy..... w nubirze już raz mi pękła spręzynka... jest jednak zupełnie inna niz esperakowa...... nie pisze że na gwałt potrzebuje.. po prostu wolę się zabezpieczyć na wszelki wypadek
pozdro |