MotoNews.pl
3 MAszt antenowy za 31 zeta (145468/26) - PT

MAszt antenowy za 31 zeta

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Tu można kupić

dobre

A tak na serio, to już kiedyś poleciłem ten sklep (i maszt anteny) znajomemu do Lanosa
Był zachwycony ceną i jakością towaru
A co najważniejsze, to nie pakują tego w jakieś koperty bąbelkowe, przez co antena może ulec złamaniu, tylko w jakieś stare kartony
Znajomy dostał w opakowaniu po drążku kierowniczym

Cytat:
2006-05-08 19:10:10, krzychu_ch pisze:
A co najważniejsze, to nie pakują tego w jakieś koperty bąbelkowe, przez co antena może ulec złamaniu,..

Nie żebym się czepiał ale wg opisu w/w aukcji :
Cytat:
Uwagi Koperta bąbelkowa

Fakt.... cena fajna
Na nasze szczęście sklep w Chorzowie sprzedaje w równie atrakcyjnej (co dla odmiany wyczaił , dobry miesiąc temu, Czarek R.
)

Pozdrufka!

[ wiadomość edytowana przez: bogdan1 dnia 2006-05-08 19:18:15 ]

Cytat:
2006-05-08 19:16:59, bogdan1 pisze:
Fakt.... cena fajna Na nasze szczęście sklep w Chorzowie sprzedaje w równie atrakcyjnej (co dla odmiany wyczaił , dobry miesiąc temu, Czarek R. ) Pozdrufka! [ wiadomość edytowana przez: bogdan1 dnia 2006-05-08 19:18:15 ]

Dla Ludzi z Łodzi polecam hurtownie POTAK włąśnie w zeszłym tyg zakupiłem ów masz za 38 zł. (Też się zastanawialem nad tą z Allegro ale z przesyłką wyszło by mnie na to samo)

Cytat:
2006-05-09 23:42:00, vitex pisze:
(Też się zastanawialem nad tą z Allegro ale z przesyłką wyszło by mnie na to samo)

Allegro będzie tańsze, bo dostawa jest do domu, a do sklepu musisz pojechać. Dolicz paliwo albo bilet na tramwaj

-----------------
czasem tu zaglądam