MK5 z 1.6 D??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam. Tak patrzyłem na allegro i mnie zastanawia to. Już drugi raz takie coś widzę : MK5 z silnikiem 1.6 D. Myślałem że w mk5 juz nie było ? Wiadomo Wam cos o tym? Seria czy SWAP?

klik

Swojego czasu szukałem takiego vana. Jak na mnie to dziwne jest to, że auto 15letnie dostawcze ma tylko 126tyś km, przeciez te auta mają zarabiac na siebie. Mój MKVII z 97r ma przejechane 152tyś, więc ten ma chyba silnik juz zmieniany. A swoją drogą koleś chyba z rok czasu juz go sprzedaje

A m yslalem ze tylko ja swapuje na takie dziwy Ja miałem MK3 1.8D

Cytat:
2006-05-08 13:19:53, ToFastMKIV pisze:
Swojego czasu szukałem takiego vana. Jak na mnie to dziwne jest to, że auto 15letnie dostawcze ma tylko 126tyś km, przeciez te auta mają zarabiac na siebie. Mój MKVII z 97r ma przejechane 152tyś, więc ten ma chyba silnik juz zmieniany.

a sprzedawcy to aukrat prawde mówią , kolega kupił kadeta '90 że niby 170tyś.. ale musiał kapitalke szybko robić.. było conajmniej o 100 tyś km więcej, w nieskończoność można takie przykłady podawać.. , mój diesel ma 360 tyś i ja w to wierze

Cytat:
2006-05-09 21:39:35, Kajteknr1 pisze:
a sprzedawcy to aukrat prawde mówią , kolega kupił kadeta '90 że niby 170tyś.. ale musiał kapitalke szybko robić.. było conajmniej o 100 tyś km więcej, w nieskończoność można takie przykłady podawać.. , mój diesel ma 360 tyś i ja w to wierze

Tylko ze ja jestem pewien ze moj ma 152 tyś. Mam od niego książkę serwisową. A poza tym to widać czy auto ma 152tyś czy 300tyś