MotoNews.pl

Skan klimeckiego

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Potrzebuje skana klimeckiego najlepiej w calosci. Wersje papierowa mam ale szukam skana co by do magisterki fragmenty zamiescic. Im lepsza jakosc tym lepiej. Ktos na bank ma.

up.

zeskanuj.

chyba na tym sie skonczy, poza tym moj egzemplarz jest juz troszke sfatygowany, no ale co zrobic...?

Chyba tak, wiem ze ktos mial tutaj i skany wklejal kurcze...

A jaki tytul tego Klimeckiego?

Chodzi o naprawe fiata 126p, taki w zoltej okladce, pisany na wespol z zembowiczem. Ale jak masz jakies inne pozycje to chetnie przytule

Jak co to mejl: mmost@poczta.onet.pl

"Naprawa samochodów FIAT 126p" Z. Klimecki, J. Zembowicz, WKŁ

[ wiadomość edytowana przez: mmost dnia 2006-05-09 16:52:28 ]

Moze nie skan, ale u mnie cos lezy

W sumie to ja kiedyś dawałem na forum tą książeczke, chyba nawet dwa razy... tylko, że ja nie skanowałem jej bo nie miałem skanera tylko robiłem fotki. Jeśli Cie to urządza to moge wrzucić na serwer.

Cytat:
2006-05-10 00:26:38, York pisze:
W sumie to ja kiedyś dawałem na forum tą książeczke, chyba nawet dwa razy... tylko, że ja nie skanowałem jej bo nie miałem skanera tylko robiłem fotki. Jeśli Cie to urządza to moge wrzucić na serwer.

W sumie najbardziej mnie interesuje przyzwoita jakosc, co by dyplom jakos wygladal, ale dzieki za pamiec Jeszcze bede szukal.

Zuraw dzieki za przypomnienie, kiedys natknalem sie na te pozycje na twojej stronce ale zdazylem zapomniec

Tak czy siak, dzieki panowie za zainteresowanie.
Pozdro