Ile kosztuja tłoki do 1.6 dohc?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
uzywane nówki itd, kto ma do sprzedania i za ile?

na szrocie zawolali mi 50zl/sztuka, ale bede sie targowal...

nowe?? oho panie prezes w cuda wierzysz nawet jak trafisz nowe a pewnie chcesz w nadwymiarze to cena też bedzie ciekawa pewnie ponad 1000zł poniżej tej ceny możesz jeszcze dostac ale płaskie od 2,0 i najczęściej nominały a uzywki to tylko zależy od tego czy sprzedający to kosmita czy nie ja np kupiłem uzywki tłoki do 1,8 z nieco mniejszym garbem za 40zł komplet ale możesz i kupic tak jak kosa mówi za 200 albo i więcej

prezes... przecież masz mirke u siebie w mieście z tłokami 1.6 -całe autko części....

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

nie potrzebuje nadwymiaru byle były w przyzwoitym stanie.

mar koles od mirki sie nie odzywa...

planuje rozwiert mojej jednostki - o ile juz nie jest rozwiercona... narazie badam sprawe bo i tak juz poplynąłem na kasie za blache itd.
slabo stoje z czasem a wiec tak sie narazie orientuje.

musze cos robic z głowicą jak rozwierce swoj motor? (oprocz jej remontu)

w ogole ma zamiar wyremontowac swoj silnik, a rozwiert na 1.6 to tylko oszczednosc na tulejowaniu

tloki tlokami ale 80 czy 84?? bo jakby nie patrzec to tez jest wazne

co do rozwiertu to zobacz czy sciany miedzy cylindrami na to pozwola.....

Cytat:
2006-05-09 16:13:15, PG pisze:
tloki tlokami ale 80 czy 84?? bo jakby nie patrzec to tez jest wazne

i to jest najlepsze

ktore cieżej dostac? mam nadzieje ze 84 bo wtedy sciana moze nie pozwolic

Ciężej 84. Do tego na tłokach 80 możesz zapakować pistony od poldka 80 mm albo Łady 82 mm

Cytat:
2006-05-09 16:55:37, -SerU- pisze:
Ciężej 84. Do tego na tłokach 80 możesz zapakować pistony od poldka 80 mm albo Łady 82 mm

to racja tyle ze je trzeba troche przefrezowac

bo oryginalnych do dohc 80 to pewnie ciezko. chociarz mi sie udalo jakies uzywki kupic.

Cytat:
2006-05-09 16:55:37, -SerU- pisze:
pistony

hę?

piston = tlok panie plemie angielczykow tak mowi

no prosze żem nie wiedział

co trzeba przefrezowac i ile one kosztuja? czy daja rade? czy to szmelc? tyle niewiadomych...

przefrezowac pod zawory, kosztuja niewiele na allegro, w sklepie 80zł/ kompletny tlok
dostepne nadwymiary

na szrocie mozna kupić całe autko w dohcu 1.6 za 300 zł...trza poszukać , na przykład taką lancie delte 1.6...

albo sprzedam CI blok z tłokami bez progów do 1.3 i nawet z wałem w jakiejś przystępnej cenia i głowice jakąś też znajde

Jesteś pewien że układ cylindrów pozwoli na rozwiert twojego silnika??

blady ale ty mi powiedz ile ty chcesz za ta głowice?? ale nie ruinuj mi kieszeni

takie tłoki?

radzieckie - chyba dobre

[ wiadomość edytowana przez: dejta dnia 2006-05-09 19:45:30 ]