Problemy z otwarciem forum.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wieczorami mam ostatnio (wczoraj i przedwczoraj) problemy z otwarciem forum (przez Neostradę). Jak wpisuję adres, to albo pokazuje miś się nasze forum, ale tylko widok kategorii (gdzie nie mogę wejść "głębiej", lub ew. udaje mi się, ale tylko na widoczny od razu ostatni post w kategorii), albo przerzuca mnie z naszego forum na spis forów na Motonews i wtedy nie mogę wejść w nasze forum, bo znowuż automatycznie mnie przerzuca do ogólnego spisu... Troche mnie to denerwuje, nie mogę nic przeczytac/napisać itd.
Czy ktoś się z takim czymś spotkał, czy jestem osamotniony w swojej bezsilności? Czy może jest jakieś "lekarstwo" na w/w?

Hmm.. A to ciekawe. Ja nic takiego nie zauważyłem. Mariusz, jaką masz przeglądarkę? Żadnych virków nie masz, trojanów,pop-upów ani nic z tych rzeczy??

U mnie sie tak czasami dzieje jak wchodze na forum przez Opere. W IE jeszcze nie mialem takiego przypadku.

sczysc co sie da. Ciacha, cache, historie, wszystkie bufory.
w windowsach oczysc RECZNIE katalogi: "temp" i "temporary internet files".
sprawdz tez co nasz "my downloade files" lub "downloads" lub w podobnych - w razie watpliwosci>kosz.
a najlepiej to zgrac co Ci tam potrzebne, swoje rozne pliczki, znajdz plyte z windoza, po czym napisz "format C" - to to pomoze na pewno. Komputer dostanie kopa

Dzięki za rady .

Wczoraj też nie mogłem wejść...
Mam zaistalowany Norton Internet security i takietam... Ostrzega mnie toto przed koniami trojańskimi, które po instalacji neostrady zaczęły gromadnie galopować w moim kierunku... Ostatnio mi kolega przeinstalowywał wszystko, siedział nad tym cały dzień i zapewne znowuż mam jakieś wirusy... chyba... Chociaż to dziwne, bo z innymi stronami nie mam żadnych problemów, tylko ten Motonews i do tego zakładka "Forum LKP" (próbowałem wejść na próbę na np. NOK i ... było OK ).

Koleżanka qpiła sobie jabłkowego komputra McIntosh, czy jak tam z systemem MacOS (coś takiego w każdym zrazie) i nie ma żadnych problemów wirusowych, i śmieje się z nas (może do czasu...). Moze też powiniene zakupić jakiegoś apple'a... Poza tym one są takie... ładne ... no design mają fajniejszy .
Zamienić PC-ta na jabłuszko... Co o tym sądzicie?

Córka by miała peceta do gier itd., a ja jabłko do internetowego sufowania...

Cytat:
2004-09-15 21:31:38, adasco pisze:
oczysc RECZNIE katalogi: "temp" i "temporary internet files".

Adaś&Co -> Wielkie dzięki, naprawdę!!! Zrobiłem tak (wyczyściłem te "temporary internet files") i pomogło od razu!!! Dlatego mogę już teraz pisać!!!
Fajnie, że możemy liczyć na wzajemną pomoc nie tylko w sprawach motoryzacyjnych