Stella i TVN Turbo

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Denerwuje mnie fakt ze na Stelli nie ma juz TVN Turbo.
Rozmawialem dzis z nimi o tym i szef nie zamierza ponownie puszczac ten kanal! Jest to nie dopuszczalne chocby dlatego ze Diana go ma i chocby dlatego ze jest jednym z najlepszych mimo powtorek! Jezeli kogos to jeszcze denerwuje to niech dzwoni na ich telefon 0-15 642 57 33 lub 0-15 842 25 33 i mowi o tym fakcie ze mu sie to nie podoba i ze powinine byc i wogole.

Jesli sytulacja sie nie zmieni ja uciekam z tej kablowki i przenosze sie na np Cyfrowy Polsat gdzie nie maja takich problemow!

Popieram w 100%

Dzwoniłem i kobieta radzi miesieczne wypowiedzenie bo tvn turbo juz nei bedzie

[ wiadomość edytowana przez: CZUCZU dnia 2006-05-12 16:00:21 ]

mi powiedziala ze raczej nie bedzie i ze powie szefowi ze sie upominaja to moze wlacza jesli troche osob bedzie sie upominalo!

[ wiadomość edytowana przez: Pingu dnia 2006-05-12 17:36:28 ]

Ja mam diane i też prze jakiś okres czasu ie było TVN Turbo, ale chyba sie jakoś dogadali i wreszcie mam, tvn chyba szuka kasy i dlatego niema tvn turbo

No ja jutro tez zadwonie to tych becwalow. Nie sa tani a teraz nawet nie swiadcza pelnych uslog. w sumie to w stalowce jak jestem na weekendzie to ogladam jedynie tvn turbo, a powtorki mnie nie ruszaja bo na tygodniu i tak nie mam jak ogladnac.

Cytat:
2006-05-12 19:33:01, USA1 pisze:
No ja jutro tez zadwonie to tych becwalow. Nie sa tani a teraz nawet nie swiadcza pelnych uslog. w sumie to w stalowce jak jestem na weekendzie to ogladam jedynie tvn turbo, a powtorki mnie nie ruszaja bo na tygodniu i tak nie mam jak ogladnac.

identycznie jak ja, czekam tydzien lub dwa po czym jak przyjezdzam to wieczorem uwielbiam wrzucic sobie tvn turbo, mtv lub discovery. A tu taki numer. Zrobmy cos z tym!

trzeba jakis manifest zorganizowac pod bramami stelli... zoom szkuj sie na nas

Kiedy i gdzie panowie.
Media sie zarzuc.
Wszyscy wpadamy autami i bedziemy protestowac

Widziecie, diana miala z tym problem i sie dogadala.. nie wnikalem o co kaman, ale mysle ze dla chcacego nic trudnego Fakt ze tez Tvn Turbo to shit, ale costam czasem mozna poogladac.Co nie zmienia faktu ze jak płace to wymagam

Zapraszam na rozmowe... moze wreszcie sie to wyjasni kto daje ciała
POzdr.

Straszne halO :p. Dla mnie koszt telefonu do stelli nie jest wart przywrocenia tego kanalu. Co innego cartoon network w oryginalnej wersji. A poza tym, telewizja oglupia . Czytajcie ksiazki :].

odezwal sie ten co ksiazek uzywa do poziomowania mebli P

Tja juz was widze siedzacych nad ksiazkami .
Nie pitolic tylko trzeba strajk robic

STELLA ZIT
ul. Ofiar Katynia 35
37-450 Stalowa Wola
tel. (0-15) 8422533, 6425733
fax. (0-15) 8442766

mail: stella@stella.net.pl