Problemy z którymi nie idzie się uporać :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Hej, mam dwa problemy:
1. Nie działa prędkościomierz - w każdym bądź razie nigdy poza 80km/h nie wychodzi i źle pokazuje prędkości.
2. jak jade szybko autem to tak mniej więcej w całej kabinie - zdaje się że od kół słyszę jak coś tam w nich chyba wyje...

jak ktoś zna ewentualne problemy dlaczego tak jest to bardzo proszę o pomoc

dzieki

Cytat:
2006-05-14 23:33:57, ensimek pisze:
Hej, mam dwa problemy: 1. Nie działa prędkościomierz - w każdym bądź razie nigdy poza 80km/h nie wychodzi i źle pokazuje prędkości. 2. jak jade szybko autem to tak mniej więcej w całej kabinie - zdaje się że od kół słyszę jak coś tam w nich chyba wyje... jak ktoś zna ewentualne problemy dlaczego tak jest to bardzo proszę o pomoc dzieki

1 moze linka sie zuzyla juz albo cos z nia
2 pewnie lozyska

Moze wzioles wilka miedzy koła i wyje z glodu

Cytat:
2006-05-15 00:05:44, koala_25 pisze:
Moze wzioles wilka miedzy koła i wyje z glodu

Cytat:
2006-05-14 23:33:57, ensimek pisze:
Hej, mam dwa problemy: 1. Nie działa prędkościomierz - w każdym bądź razie nigdy poza 80km/h nie wychodzi i źle pokazuje prędkości. 2. jak jade szybko autem to tak mniej więcej w całej kabinie - zdaje się że od kół słyszę jak coś tam w nich chyba wyje... jak ktoś zna ewentualne problemy dlaczego tak jest to bardzo proszę o pomoc dzieki

1-czy przypadkiem nie bawiłeś się z oklejanie tarcz zegarów itp.?,jeśli nie,to pewnie jak pisał Kainek linka się kończy.
2-na 90% łożyska

no właśnie zmieniałem kolor :]

wszystko na temat zle zalozyles wskazowke to wina tego poszukaj bylo opisane duzo co i jak zrobic zeby dobrze bylo a do wycia to przekonany jestem ze lozyska

porter a możesz podać jakiś link bo nie moge znaleźć :/

wpisz w wyszukiwarce klubowej "zegary" ew. podświetlenie