ZMIANA DOMENY - wasze propozycje...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

Postanowiłem jeszcze BARDZIEJ rozwinąć swoją stronę - już niedługo gigantyczna galeria z Ogólnopolskiego Zlotu Espero na Bemowie - 4maja!
...ale zacznę od sprawy podstawowej, mianowicie zmiany jej adresu, gdyż adres www.gajer.of.pl właściwie mało mówi i nie wiele ma z Espero wspólnego...

Co wy na to aby adres był zbliżony do adresu strony Klubowej?

np:
www.zloty-espero.of.pl
www.espero-zloty.of.pl
www.zloty.espero.of.pl
www.espero.zloty.of.pl
www.zlotyespero.of.pl

...a może jakieś wasze propozycje?

www.espero-zloty.of.pl <---dla mnie to jest najlepsza opcja "krotko i na temat" . pozdrawiam

Mnie najbardziej bardziej pdoba się pomysł zloty.espero.of.pl (chociaż jako alias) - świadczyłby o spójności ze strona klubową i wyglądałby jak poddomena - jak slowniki.onet.pl itp - automatyczna reklama strony głównej klubu.

Podzielam zdanie kolegi Ziaji (czy tak to się odmienia ):
zloty.espero.of.pl.
Choć i tak najlepszy byłby espero.pl , no ale cóż.

He he, tak mi się teraz skojarzyło. Ktoś może pomyśleć, że jest to strona o espero w kolorze złotym .

odmienia sie jak sie chce bo sie przyzwyczaiłem - na a espero.pl to byłby mega wypas

a moze by sie dało załatwic aliasa na espero.pl albo espero.com.pl bo są wolne (niestety espero.com jest sajęte ) esperoclub.com też jest wolny a to jest do załatwienia tanio i prosto bo kolega ma swoją strone z com m4sh.com (ma na imie tom4sh )

Cytat:
2003-04-23 00:00:15, ziaja pisze:
a moze by sie dało załatwic aliasa na espero.pl albo espero.com.pl bo są wolne (niestety espero.com jest sajęte ) esperoclub.com też jest wolny a to jest do załatwienia tanio i prosto bo kolega ma swoją strone z com m4sh.com (ma na imie tom4sh )

No właśnie. Jak ktoś śmiał zająć domenę espero.com i espero.org . Żeby tam chociaż o naszym pięknym wozie było ale nie .
A domena xxxxx.com to tylko 49 zł (plus VAT ).

na rok ??
przeciez to grosze - zakładając dobrowolne opodatkowanie w wysokosci 5zł od członka (bez skojarzeń ) na rok

Rzuciłem niedawno taką propozycję (a jeszcze wcześniej chyba Ptaszyna), ale opór materii był spory . Mimo wszystko wydaje mi się, że można pomęczyć klubowiczów . Może ty będziesz miał większą siłe przebicia. Do boju

Hmm przypomina mi się taki kawałek wypowiedzi który zasłyszałem w jakimś programie o lotach kosmicznych (chyba), chodziło o to dlaczego ruskie statki załogowe, stara konstrukcja których silniki zapożyczono ze zwykłych rakiet balistycznych nie są zastępowane nowymi

TO NIE Z BRAKU PIENIĘDZY -TO DLA TEGO ŻE STARE DZIAŁAJĄ

GG

Lukasz, moja propozycja jest taka:

www.Gajer-Espero.of.pl
lub
www.Espero-Gajer.of.pl

W ten sposób pozostanie Twój wyraźny ślad w adresie, no i wiadomo będzie, że to nie złoty Espero !

Cytat:
2003-04-22 23:27:50, ziaja pisze:
Mnie najbardziej bardziej pdoba się pomysł zloty.espero.of.pl (chociaż jako alias) - świadczyłby o spójności ze strona klubową i wyglądałby jak poddomena - jak slowniki.onet.pl itp - automatyczna reklama strony głównej klubu.