| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
mily_byd SYMPATYCZNY GOŚĆ FSM PF 126p '93 bydgoszcz | 2003-05-01 10:48:54 Trabant w Afryce?
W tekście jest informacja, że dla Afrykanów Trab, jeżeli pomysł uda się zrealizować, będzie tym czym dla nas był przez lata Maluch. A my jakby wewnątrz klubu możemy dopowiedzieć: "... i łada Zhiguli 2107/5/4 dla Rosjan" |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2003-05-01 19:38:44 Ja z kolei slyszalem o produkcji honeckerow gdzies na wschodzie... Mongola czy Kazachstan...nie pamietam. ALe fajnie, ze honi wraca. Pytanie tylko ,czy bedzie to trabpolo, czy cfajtakt...to piersze to juz nie byl trabant...
przykre jest tyko, to, co wypisuja rozne barany w komentarzarzach... O Ladach pewnie tez by tak pisali kretyni... Nazwania mieszkancow Egiptu murzynami (!) czy czarnuchami nie wspomne, bo mnie telepie na sama mysl, jak mozna byc takim imbecylem.... Dobrze, ze przynajmniej tu panuje kultoorka |
Grzegorz2107 SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada 21072 Västerås/Sverige | 2003-05-01 22:03:00 Gratuluję Miły dociekliwości i wiedzy. Jestem pewien, że 90% Twoich rówieśników nie wie kim był Honecker.
Poza tematem uwaga do facetów po trzydziestce: Nasz świat nie jest kompatybilny ze światem pietnastolatków ( i pietnastolatek). Inne skojarzenia inne bajki na dobranoc... Dobrze jest , że się trochę lubimy i możemy wyjaśniać nieporozumienia z Miłym . Dobrze też, że chce Miły nas jeszcze trochę słuchać. Boję się , że za 10 lat jak mój syn będzie miał 15 lat to nie będzie to już całkiem możliwe. Trzeba będzie tłumaczyć , że łada powstała w Związku Radzieckim , którego nie ma i który pewnie zniknie ze świadomości młodzieży za kilka lat... |
Grzesiek SYMPATYCZNY GOŚĆ Opel Astra II/ HONDA ... Białystok | 2003-05-01 23:21:16 Wiher,ja już to pisałem w temacie o Majówce,ze przez tą maturę to mnie szlag trafia.Miałem dziś jechac na działke coś porobić,ale padł mi rozrusznik,wiec kupiłem dzis nowy i jade jutro montować pozdrowienia dla wszystkich maturzystów Grzesiek Miły sokri ze nie na temat,ale mam dziś super humorek,wiec pisze |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2003-05-02 00:54:21 Mily> dokladnie - trabant to zemsta hoeckera. I to dokladnie mialem na mysli. Moj trabant mial wlasnie na imie "HONI" co do fascynacji totalitaryzmem - widocznie cos w tym jest, mnie to ciekawi szczegolnie w temacie "psychologia tlumu"... a tak BTW to gdy zdawalem mature z historii, moim konikiem byla wlasnie historia najnowsza - po 1939, a ju szczegolniej to po 1961.... a temat trafilem idealny"porownianie stalinizmu z hitleryzmem".. czyli to, co ponoc (zaufam mlodszym kolegom) kreci dzisiejsza mlodziez... |
soop SYMPATYCZNY GOŚĆ PT Cruiser 2.4L Limi ... Białystok | 2003-05-02 10:50:48 Trabant to jest w porzadku wozek |
Góral (M) Loża Szyderców Opel Meriva A Helmond | 2003-05-02 20:47:28 faktycznie, carton jest full wypas
![]() |
klaczyslaw łada 2107była teraz ... Dobrzany | 2003-05-04 23:57:09 Trabant!!! Nic śmiesznego!!! Do dziś jestem posiadaczem trabanta mimo że mam ładzianke!!! Trambi jest całkiem przyjemnym wozem. Ja swojego trzymam tylko do tuningu. Narazie idzie całkiem nieżle!!! Ale i tak łada wygrywa wszystko!!! |
Grzesiek SYMPATYCZNY GOŚĆ Opel Astra II/ HONDA ... Białystok | 2003-05-05 16:03:50 Nie wiedziałem że Lewy ma cartoona poproszę jakieś foto na meila pzdr Grzesiek |
klaczyslaw łada 2107była teraz ... Dobrzany | 2003-05-05 17:16:24 Ja mam fotki troche stare ale postaram się je wstawić!!!! |
mily_byd SYMPATYCZNY GOŚĆ FSM PF 126p '93 bydgoszcz | 2003-05-05 17:31:06 Grzesiek, jeżeli dobrze pamiętam, to Lewy kiedyś coś na czacie mówił, że ma Traba. |