II El. Puchar Toyoty - 14.05

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
ktoś oprócz mnie startuje ?

[ wiadomość edytowana przez: Konrad_P dnia 2006-05-02 22:06:05 ]

Ja startuje ale czekam jeszcze na potwierdzenie zgłoszenia

potwierdzenie chyba dostaniemy jak kase wpłacimy

Cytat:
2006-05-02 22:21:30, Konrad_P pisze:

Kase już troszke temu wpłaciłem i czekam narazie

Masz jakieś wieści na temat trasy??

Cytat:
2006-05-02 22:22:48, Daniel65krak pisze:
Masz jakieś wieści na temat trasy??

z tego co słyszałem zapowiadają się bardzo fajne próby

Ja tez jade

Cytat:

"...Zgłoszenia bez opłaconego wpisowego nie będą przyjmowane..." ze strony oficjalnej rajdu. Czyli jeżeli ktoś zdecyduje się jednak płacić w drugim terminie to może zapomnieć o starcie w imprezie, zakładając że ilość startujących jest ograniczona.

Cytat:
z tego co słyszałem zapowiadają się bardzo fajne próby

Kwestia względna, choć jak do tej pory na Anwie były najlepsze próby z imprez organizowanych w Krakowie. Niemniej jednak jak się oczekuje od zawodników deklaracji udziału w imprezie i wpłacenie wpisowego to należało by opublikować harmonogram lub przynajmniej podać informacje gdzie będą organizowane próbu i o jakim charakterze

Dodam jeszcze, że organizator powinien sensownie dobierać sponsorów. Kupony rabatowe ZiK s.c. Serwis Opon podobno się sumują. Mając kupony rabatowe z poprzedniej eliminacji dowiedziałem się, że straciły one ważność gdyż powinienem je wykorzystać jeszcze w zeszłym roku... Ostatnia eliminacja była w listopadzie i przekładkę opon miałem już za sobą...

Dommel, zgadzam się za paroma kwestiami ale cieszmy się tym co mamy tymbardziej ze sami nic nie robimy...

Moja żona pojechała wymienic opony na bajeczna pokazuje wizytówke z rabatem a oni do niej ze tylko ja moge wymienic

Cytat:
2006-05-06 15:14:10, olo77 pisze:
Moja żona pojechała wymienic opony na bajeczna pokazuje wizytówke z rabatem a oni do niej ze tylko ja moge wymienic

bez sensu.

a co do anwy...doliczyłem się jak do tej pory 7 startujących klubowiczów, i to na prawym i na lewym, szkoda tylko że Meehow na prawym a nie lewym...a w moja klasa tradycyjnie najliczniejsza 23 załogi, jak załapie się do pierwszej 10 w klasie to stawiam flaszkę na najbliższej popijawie klubowej

witam Panów kolegów

to sie spotkamy w takim razie na Anwie gdyz ja zaczynam tym kjsem swoja przygode

wie ktos moze gdzie bedzie odprawa? pod automobilklubem czy jak ?

pzdr

Cytat:
2006-05-08 22:44:53, MikeVTi pisze:
wie ktos moze gdzie bedzie odprawa? pod automobilklubem czy jak ?

kłania się znajomość regulaminu imprezy

Cytat:
2006-05-09 06:39:48, Konrad_P pisze:
kłania się znajomość regulaminu imprezy

"1. Organizatorem cyklu rozgrywek jest Automobilklub Krakowski wraz z dealerem Toyoty firmą ANWA Kraków w oparciu o Regulamin Ramowy w KJS na 2006 r"

czytalem to juz wczesniej ale nie bylem pewien stad pytanie

[ wiadomość edytowana przez: MikeVTi dnia 2006-05-09 09:13:52 ]

z regulaminu uzupełniającego 14.05.2006:

"8. ODPRAWA UCZESTNIKÓW
8.1 Miejsce i czas
Salon Firmowy „TOYOTA”, al.Pokoju 57 godz.9.35"

dlatego polecam dokładne czytanie regulaminów bo potem są różne niespodzianki i pretensje do organizatorów

aaa widzisz na to bym nie wpadl bo ja sciaglem "Regulamin Rozgrywania II Pucharu TOYOTY-ANWA
w 2006 r." i myslalem ze to jest to. ale nie moglem znalesc tego co wkleiles, pogrzebalem i juz mam
coz, doswiadczenia mi jeszcze troche brak :p

26 samochodów w III grupie
Zapowiada się niezła jazda

Powodzenia dla wszystkich startujacych ja pewnie zgladne z aparatem na jakas próbe

Do zobaczenia

To ja bym prosil o fotki czerwono-bialo-czarnego puga 205

To powodzenia wszystkim startującym życze!!!!

no to co chłopcy i dziewczynki, dziś znowu dobrze się bawimy na anwie

[ wiadomość edytowana przez: Gadzio dnia 2006-05-14 00:29:27 ]