NOWY WITA

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam
piosiadam duzego fiata kombi rocznik 79
obecnie moje auto przechodzi remont blacharki
(nowy lakier czerwony i konserwacje)
zalozylem w nim silnik 1.6 diesel z vw golfa 2
planuje w nim zalozyc aluski i lekko zaciemnic wszystkie szyby
w srodku deske od poloneza i moze kiedys sportowe fotele??

witam na forum i zycze powodzenia w przerubkach

hello moze jakies foty bys zarzucił

witamy

witaj!

widze sasiada:)

Witam !!! Życzę jak najlepiej NOWEMU i realizacji swoich planów i szybkiego zadomowienia się na forum

Ja tez witam nowego kolege

dziekuje wam i witam wszystkich z moich okolic i z calej polski

może coś wiecej o sobie ?!
równiez Witam

Ja równierz witam I za razem przypominam że przedniej i bocznych przednich szyb przyciemniać nie wolno

Witam rowniez!
Szyby mozna przyciemnic wszystkie!!
Tylnie mozecie zamalowac nawet!
Przednia musi miec 70% przepuszczalnosci, a w przednich dzrwiach- 75% przepuszczalnosci!
Niedlugo wszelkie informacje dotyczace prawa a tuningu zamieszczone zostana na mojej stronie!
Zapraszam!
Pozdrawoam i jeszcze raz witam NOWEGO

ja równiez witam,
czekamy niecierpliwie rezultatów pracy grzebanie w blacharce i nie tylko, mam nadzieje że wspomożesz nas także niejedną dobrą radą...
ze wzajemnością oczywiście

dziekuję za bardzo miłe przywitanie, rezultaty mojej pracy planuje skończyć za około miesiąc moze troche dłużej bo chodze do szkoły i nie mam czasami jak robić i mam tez inne dłubaniny w garażu, z wiekiem przyswarzam sobie nowe doświadczenia w motoryzacji ale dziekuje tez tacie bez ktorego byłoby mi cieżko coś zrobić,Oczywiście będe się z wami dzielił doświadczeniami i służe pomocą
pozdrawiam
OETTINGER

Niebęde orginalny, Witam nowego kolege

witam witam

Witam witam kolejnego opentanego żądzą prędkości!! Życze powodzenia w walce z autkiem i C U.

Witam, witam dużego DFK racera. Sorry ale ksywka kojarzy mi się raczej z BMW. Są jakieś koneksje?

ja dlatego mam taka ksywe,ale to jest tylko ksywa internetowa bo kiedys fascynowaly mnie samochody spod marki volkswagena i audi i nadal mnie fascynuja ale posiadam fiata do ktorego mozna powiedziec ze sie przywiazalem bo kosztuje mnie jak narazie do tej pory wiele pracy i wysilku bo koszty raczej poki co to sa niewielki jak na auto ale mam sentyment do tych samochodow a oettinger tuninguje wlasnie samochody spod tych marek (audi i vw)