Fiacior 125p 1974 stan bdb kto uratuje ??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kolega ma takie autko rocznik najprawdpodobniej 1974 juz nie pamietam, i na dniach ma ono isc na zlom .

Niestety auto wyrejestrowane

Fiacior w bdb stanie jak na swoj wiek, caly czas trzymany w garazu, sa jakies male ogniska korozji ale powierzchownej, auto bez dziur (moze w bagazniku sie cos znajdzie
.
Przebieg troche ponad 120 tys. Srodek w stanie bdb, na fotelach pokrowce caly czas. Auto na chodzie

W aucie byl wymieniony silnik na taki po remoncie tzn wymienione pierscienie i panewki , auto nie bierze oleju na chwile obecna, silniczek dobrze chodzi.

Do zrobienia zwieszenie przod, scina opony.

Auto idealne na czesci, lub na przeszczep, z racji tego ze buda dobrze sie trzyma, i jest bezwypadkowa.
Auto w kolorze czerwonym, lakier niestety nieoryginalny, przemalowywane na czerwien pewnie kilkanascie, jak nie dziesiat lat temu.

Fotki niestety robione okolo 2 lata temu, ale auto od tamtej pory praktycznie nie jezdzone, czasami wyprowadzane tylko na spacer , wyglada tak samo tylko jest mocno zakurzone.

Cena mysle ze do dogadania, napewno niewysoka. Auto nie bedzie na alusach ze zdjecia, ale mozna je dokupic za dodatkowa oplata

Z tego co wiem kolega ma tez kilka silnikow z fiata 132 dohc, i pewnie moglby jakis sprzedac w pakiece z 125p za jakas dodatkowa oplata, ale to juz by bylo trzeba rozmawiac z wlascicielem.

Autko stoji w Elblągu, pewnie dojechalo by na kazde miejsce, tylko strach ze wzgledu na przednie opony i zawieszenie.

Zaintereswanych prosze o kontakt, to dam namiary na wlasciciela, jezeli jest ktos powaznie zainteresowany to postaram się dac jakies aktualne foto.

[ wiadomość edytowana przez: IGI dnia 2007-01-21 13:09:14 ]

[ wiadomość edytowana przez: IGI dnia 2007-01-21 14:26:54 ]

Na '76 to nie wygląda z tym wąskim wlotem. Na '74 z MR'owym przodem i tyłem tym bardziej. Na bezwypadkowe... Wydaje mi się tylko czy to lekki kundel jest? A może przejściówka z '75 - były w ogóle MR'y z wąską kratką czy od razu z przodem i tyłem wprowadzili szeroką kratkę? Deska jest w metalu czy "miękka" juz?

jaka cena,ma oc,przegląd?

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

Tak jak pisalem auto wyrejestrowane czyli bez oc i przegladu, chyba na czesci najlepiej by sie nadawalo.

Co do dodatkow stylistycznych, macie racje, z tego co wiem daawno temu ktos doszedł do wniosku ze nowsze sa ladniejsze i powymienial niektore stylistyczne pierdolki na nowsze .
Auto od nowosci w jednej rodzinie .

A cena tez juz pisalem , trzeba by rozmawiac z wlascicielem, ale bedzie napewno nie wysoka, ale ja nie chce sie na ten temat wypowiadac .

Wiec jezeli ktos zainteresowany to pisac pw to podam numer do wlasciciela.

Edit
Co do deski to nie znam sie na fiatach az tak i nie wiem co i jak ale widac blache na desce tzn nie jest cala przykryta skaja, kolumna kierownicza napewno jeszcze nie składana.

[ wiadomość edytowana przez: IGI dnia 2007-01-21 14:24:58 ]

[ wiadomość edytowana przez: IGI dnia 2007-01-21 14:39:40 ]

Rejs, ślepcvze
MRy w marcu ;'75 mialy waski wlot, ale tutaj jest ewidentnie klasyk '74 ze zmienionym przodem i tylem. Popatrz sie na deske. Nie ma daszka na zegary, wiec to klasyk.
No i jeszcze tylna klapa z zamkiem na przycisk. Szkoda ze aktuyalnych fotek nie ma. auto w 2 lata moze zmienic sie nie do poznania, a tu wyglada slicznie. W jaki sposob zostalo wyrejestrowane?

[ wiadomość edytowana przez: Julo dnia 2007-01-21 14:26:30 ]

No tak myslalem ze 74, zmienilem w temacie watku .

A co do wyrejestrowania, z tego co kolega mowil ze chyba zostalo sprzedane z przeznaczeniem na czesci czy jakos tak.

[ wiadomość edytowana przez: IGI dnia 2007-01-21 14:29:04 ]

Z tego co sie dowiedzialem, mozliwe ze zderzaki oryginalne z kłami jeszcze sa do niego, no jak ktos by chcial to mozliwe jest zakupienie go razem z 2.0 dohc z fiata 132.

[ wiadomość edytowana przez: IGI dnia 2007-01-21 14:38:57 ]

konkrety jakieś !
kontakt,cene...

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

wlasnie

Witam podnownie.
Nie mialem czasu wczesniej no i nie mialem konkretnych info.

Dzisiaj dodam aktualne zdjecia auta.

Cena do zabrania za auto na alusach z zdjecia - jest ich 5 sztuk sa w bdb stanie to oryginalne cromodore - 500 zł

Ktos reflektuje ?

bardzo mozliwe.
moge telefon do Ciebie (czy tan wlasciciela)?

[ wiadomość edytowana przez: jaqo dnia 2007-02-04 13:58:18 ]

[ wiadomość edytowana przez: jaqo dnia 2007-02-04 14:09:30 ]