MotoNews.pl

Grupa śląsko-zagłębiowska - jak jedziemy na zlot?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Podczas naszego spotu w dniu 30 marca scorpio rzucił luźną myśl, aby się jakoś zorganizować i konkretnie przemieścić się i wkroczyć na miejsce zlotu. Jako, że jesteśmy nieco "porozrzucani" proponuję, aby zjechać się w jakimś miejscu i z tamtąd ruszyć kolumną w stronę Sulejowa. Myślę, że propozycja Scorpia, aby tym miejscem była Częstochowa jest bardzo dobra. Pozostaje kwestia ustalenia godziny i konkretnego miejsca spotkania w Cęstochowie, będącego jednocześnie punktem startowym kolumny śląsko-zagłębiowskich ładzianek.

I jeszcze jedno. Może opatrzylibyśmy naszą kolumnę/grupę jakimiś gdżetami, które jednoznacznie by nas identyfikowały, np transparent, flaga czy cóś .

(ostatni akapit można potraktować lekko, pół śmiesznie, choć niekoniecznie)

Proponuje, zebyscie sie potkali pod Mcdonaldem na 1. - to akurat na wylocie na Lodz...macie prosta droge az do Piotrkowa. A punkt dosc charakterystyczny....
adasco

Czy to jest już za tym charakterystycznym wiaduktem na trasie do Wa-wy
i czy przypadkiem nie ma tam kilku McDonald's-ów?

sorki ale wy mowicie o tym maku na primie?kurde cos niemoge skojarzyc.syvo my to moze jakos razem wyruszymy co?

Jadac ze Slaska to ZA wiaduktem.
juz na wylocie w strone Lodzi. Sa 2 maki, po obu stronach. Obok sa jakies markety (castorama i cosjeszcze). Jak bedziecie jechali na Piotrkow to nie sposob ich przeoczyc. Gdy jade na poludnie wieksza grupa, to tam zawsze sie spotykamy...

inny taki fajny punkt to bramki na A4...

Cytat:
2003-04-14 21:40:34, PRZEMORdohc pisze:
sorki ale wy mowicie o tym maku na primie?kurde cos niemoge skojarzyc.syvo my to moze jakos razem wyruszymy co?

Tylko jak ja Cię dogonię , ty dwulitrowy potworze ???

ja dopiero wyjezdzam kolo 17 z Katowic bo wczesniej nie moge.
zastanawiam sie czy to wogule ma sens( o ktorej bede w Sulejowie )

No właśnie. O której godzinie mielibyśmy się spotkać w Częstochowie? A tak w ogóle to dlaczego nie odzywają się klubowicze, którzy byli na spocie w Katowicach 30 marca???

Na miejscu w Sulejowie dobrze by było być ok 14
Polen -> tak jak ci pisaem -> ma sens
Najważniejsze rzeczy i tak cie nie ominą a poza tym fajnie by było jakbyśmy wszyscy się w końcu osobiście popoznawali
W zeszłym roku było kilka osób które były na spociku przez krótki czas (z różnych powodów) a chyba nie żałowały przyjazdu. Poza tym jak będziesz o 19 to jeszcze praktycznie 2/3 zlotu przed nami

to porosze o wynajecie romantycznego pokoju 2 osobowego z lazienka

Cytat:
2003-04-15 12:29:45, Konriii pisze:
Na miejscu w Sulejowie dobrze by było być ok 14

Konrii, na te informację czekałem. Dzienks.

Zatem proponuję, aby przy rzeczonym McDonald's-ie spotkać sie tak, by kolumna ładzianek śląsko-zagłębiowskich i tych, którzy mają ochotę i życzenie się przyłączyć wyruszyła o 12:00, najpóźniej 12:30. Czeka nas pokonanie dystansu około 100 km (jeśli się nie mylę). 1,5 godziny powinno wystarczyć.

A tak na marginesie, byłoby super, gdybyśmy się mogli za pomocą CB kontaktować w czasie jazdy . Niestety, komórki wyparły nieco tę formę komunikacji.

syvo dla ciebie wszystko i warszawe i skarzysko bede jechał za toba i mrugał swiatłami a tak na serio to bede musiał jechac powoli bo wczoraj sie wydało ze za 50 zl zrobiłem 110 km i jeszcze na dodatek mi paliwa brakło.porazka musze wrzucic gaz w tym tygodniu bo z kasa cienko a jak bede musiał jechac na zlot na benzynie to ojjjjjjjjj

Nie bój nic przemor !!!
Magik z D. Górniczej też jedzie, a to nie jest bez znaczenia,
bo ostatnio sie chwalił, że nową linkę holowniczą sobie sprawił .

syvo napisałes mi esa ze sie nie wpisałem na liste a to z tego powodu ze ja mam takie w zyciu szczescie ze jak na czyms mi zalezy to wtedy akurat mi to nie wychodzi bardzo mi zalezy aby byc na tym zlocie ale wiesz jak w zyciu bywa...jak bede mogł przyjechac to przyjade i wszystko bedzie siur of kors mam do ciebie numer na fona to sie jakos zdzwonimy.na 100% jak bede wiedział ze jade to zadzwonie po swietach...pozdrowienia dla rodzinki stary

Witam panowie po dłuższej przerwie, ale jakaś wredna grypa mnie złożyła i 2 tygodnie L-4 jak nic - i tak nie najlepiej jest.
Co do zlotu to część moich planów legła w gruzach, ale może mi się uda chociaż w sobotę pojechać. jeszcze dam znać

ja chyba odpadam.boje sie jechac na tym silniku.jutro moze skoncze składac te głowice i wydaje mi sie ze to jest za swierza sprawa aby wyjechac na niej w twka trase.no niestety panowie moze innym razem na jakims mniejszym zlocie.kurde jakos nie mam przekonania do tego silnika za mało nim przejechałem i mam cykora ze znowu cos nawali