Ukradli mi lusterko

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
a właściwie środek i wystają teraz dwa kabelki do podłączenia i silniczki z taką obudową. Nie mam pojęcia czy muszę kupować całe lusterko czy same lustro?? Znacie odpowiedź?

Please...

Bez problemu kupisz sam wkład zarówno z grzałką jak i bez (te pierwsze oczywiście drożej )

GG

Skontaktuj się z jakimś zakładem szlarsko/lustrzarskim. Niech popatrzą i powiedzą, czy da się to naprawić.

zadzwoniłem na towarową w wawie i tam gosciu mi podał 290 zł za całe lusterko albo 30 zł za samo lustro wew. Czy ta część za 30 zło wystarczy? chyba nie co? bo z tego co widzę to mam silniczni i dwa kabelki więc lustro poszło z grzałką. Grzegorz gdzie mogę kupić środek z grzałką?

jafi

Jestem z Katowic więc kupiłem w ASO DU Katowice popytaj w stolycy w ASO bo nie wiem czy z grzałką dostaniesz gdzie indziej, cena chyba w zeszłym roku była niewiele wyższa i o ile dobrze pamiętam to płaciłem coś w okolicach 40-50 PLN

GG

Cytat:
2003-04-22 10:07:22, piotrek_nowakowski pisze:
Skontaktuj się z jakimś zakładem szlarsko/lustrzarskim. Niech popatrzą i powiedzą, czy da się to naprawić.

Ale to niewykonalne jest w naszym przypadku, bo lusterko regulowane elektrycznie i podgrzewane!!!! Szklarz to był dobry na zwykłe lusterka... jak zmaontujesz szkło bez palstikowych zatrzasków?? Tylko zakup wkładki!!! poza tym ono jest pomnijeszające więc nie jest to zwykłe lustro ale sferyczne.. że nie wspomne że jest przyciemniane..

Jafi, nie panikuj!
Jesli ukradli Ci sam wklad (silniczki zostaly na miejscu, 2 kabelki to do podlaczenia grzalki i nic pozatym nie jest uszkodzone) to jak koledzy pisali, 30 kilka zlotych i po sprawie. Jesli natomiast wyrwali Ci troche za duzo tak jak mi kiedys to jest problem...
U mnie silniczki zostaly, kabelki zostaly natomiast oderwany zostal kawalek plastiku i wkladu juz nie bylo gdzie wcisnac.
Sprawdz czy masz 4 zatrzaski do wcisniecia wkladu i czy masz nadal mozliwosc elektrycznej regulacji polozenia lusterka.

Tutaj kupisz lusterko. Zapytaj tylko gościa, czy jest to samo szkło, czy szkło razem z uchwytem (pisze, że jest to wkład, ale zawsze warto dookreślić). Na pewno dogadasz się z nim poza aukcją.

silniczki chodzą bez problemu, kabelki też ładnie ściągneli a wokół silniczków jest obudowa plastikowa z czterema "uszkami" nieuszkodzonymi no to chyba ten wkład wystarczy co?

dzięki za trzymanie mnie na duchu,

ps. niestety z ubolewaniem stwierdzam że sprzedaję samochód... powód prozaiczny, dostaję służbówkę
ale nigdy was nie zapomnę.

ps. ile może być wart mój samochód? październik 96' (bez wspomagania kierownicy), 1.5glx, 125tys, z gazem, nigdy nie tłuczony ale bez lusterka

Ciężko Ci będzie sprzedać bez wspomagania... a dostaniesz może z 14 (dzięki gazowi).

PS. Czemu sprzedajesz? Służbówka to też espero?

Sprzedaje nawet taniej o 1kzl (dorzucam zimówki jeszcze).

Espero niestety nie dają ale t.corollka też dobra

No to za 13 powinno pójść jak przysłowiowa woda...

Trzeba się cenić . Za mniej niż 16 nie sprzedawaj .

I oczywiście przy sprzedarzy wręczasz ulotke klubową reklamującą klub i strone - rekrutacja to podstawa

eh tak sobie tlumaczcie..a prawda jest taka ze jak dostaniesz 12tys to bedzie dobrze..ja np kupujac esperaka skreclilbym egzemplarze bez wspomagania wiedzac ze wiekszosc na rynku jest w nie wposazone..haha no chyba ze ewentualny kupiec bedzie niezorientowany anyway przy tej wartosci tego auta nalezy je zajezdzic..szkoda sprzedawac

Hej - jestem chętny na te oponki jeżeli jesteś zainteresowany pisz na GG.