Puchnąca pianka do czyszczenia nawiewów i klimy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ktoś o tym prawił na zlocie.
Poproszę o nazwę tego produktu.
Jeśli jest tak skuteczny to chętnie skosztuję bo nie moge sobie poradzić z "zapachem" starej ścierki z układu.

Witaj

Ja do klimy użyłem środek z Martyną W.
ładnie pachnie nawet.

Przy zakupie środka zwróć uwagę na to, żeby miała właściwości
nie tylko bakterio-bójcze, ale też grzybo-bójcze.

Ja osobiście kupiłem sobie odgrzybiacz do klimatyzacji. Niemieckiej firmy BeLock - KLIMA-ANLAGEN-REINIGER
Opakowanie zawiera 400ml i wystarcza na 2-3 uzycia. W zestawie jest wezyk długości 50 cm który można sobie jedynie w dupe wsadzić bo nie przechodzi za łopatki wentylatora od nawiewu wiec samemu musiałem wykonać dłuższy.
Moje wrazenia pozytywne. Nawet ładnie pachnie (zapach porównywalny do zapachu auta prosto z salonu-taka chemiczna nowość). Chyba spełnia swoje zadanie bo zapach"mokrej ścierki" jest niewyczuwalny a i juz wywietrzył sie zapach odgrzybiacza. Tak wiec obecnie mam bezzapachowy zapach z nawiewu... hehe

Mokra ścierka - dobrze ujęte. Mam taki zapaszek w momencie wyłączenia klimatyzacji, przez ok dwie minuty a potem spokój. To mówicie, że jest na to sposób . Gdzie zadobyć taki gadżet do odgrzybienia tego ustrojstwa? I w jakich to cenach się spotyka?

--------------------------------------------
Bo jak nie wiem co robić, to robię to!!!

ja kupiłem w REALu
Możesz kupić też na stacji benzynowej

koszt o ile dobrze pamiętam to ok 30pln.

Przez przypadek kupiłem to ustrojstwo w Realu. Cena 20 zeta firma: Plak - preparat do czyszczenia układów klimatyzacji.
Piana aż wyłaziła bokami
Zapaszek jak narazie miły