MotoNews.pl

Zamek centralny przy wlewie benzyny?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam pytanko. Czy macie w maszynach jakiś siłownik centralnego zamka przy klapce wlewu benzyny? Jakiś koleś coś takiego sprzedaje na allegro. U mnie nic takiego nie ma, więc pytam Was.

Jest coś takiego w naszych samochodach. U mnie nie działa ale siedzi i nawet dwa razy byłem zdziwiony pod dystrybutorem że się klapka nie chce otworzyć. Teraz spokój bo nie zamyka, a naprawę olałem kompletnie.

Cytat:
2006-08-10 18:19:32, Andy335 pisze:
Mam pytanko. Czy macie w maszynach jakiś siłownik centralnego zamka przy klapce wlewu benzyny? Jakiś koleś coś takiego sprzedaje na allegro. U mnie nic takiego nie ma, więc pytam Was.

Jest u Ciebie na bank coś takiego, jak zresztą w każdym absolutnie espero ...no chiba że ktoś przed Tobą "to" wytargał w jakimś dziwnym celu

Pokaż linka do allegro to będziema mogły powiedzieć więcej.

P.S. żeby było śmieszniej to występują różne rodzaje , pasują mechanicznie ale nie pasują "elektryką"

Cytat:
2006-08-10 21:06:55, bogdan1 pisze:
no chiba że ktoś przed Tobą "to" wytargał w jakimś dziwnym celu

Abo mu w dupę wjechali

tez o tym tutaj

bogdan, a co masz na mysli ze elektryka nie pasuja? Nie widzialem innych modeli, bo sam mam od Vectry A zamontowany i poprostu go wyjalem i zamontowalem, a wogole tam sa tylko dwa piny wiec jedynie biegunowosc moze byc inna.

[ wiadomość edytowana przez: netpro dnia 2006-08-10 21:59:50 ]

Ja kupiłem swego Esperaka z "zepsutym" centralnym. Gdy rozebrałem drzwi to się okazało, że poprzedni właściciel wszystkie siłowniki zabrał, a kable urezane tylko wisiały. Musiałem centralny nowy zakładać. Nie dziwi mnie więc, że i ten siłownik zakosił...

ja wymienialem mastera w drzwiach kierowcy i silownik wlasnie we wlewie paliwa, za silowniki uniwersalne, nowe, placilem cos kolo 20pln za sztuke na allegro, elektryka dzialala, skok ramienia byl ok tylko mocowanie przerabialem

Cytat:
2006-08-10 18:31:19, Adamo8 pisze:
Jest coś takiego w naszych samochodach. U mnie nie działa ale siedzi i nawet dwa razy byłem zdziwiony pod dystrybutorem że się klapka nie chce otworzyć. Teraz spokój bo nie zamyka, a naprawę olałem kompletnie.

Szybko przestaniesz to olewać jak Ci paliwo spuszczą Chyba że masz korek na kluczyk.

Cytat:
2009-06-28 20:53:00, robert_or3 pisze:
Szybko przestaniesz to olewać jak Ci paliwo spuszczą Chyba że masz korek na kluczyk.

Człowieku opanuj się a nie wyciągasz 3 letnie nieaktualne posty posty na całym forum