MotoNews.pl

NAGŁOŚNIENIE W DUZYM FIACIE KOMBI

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
mam jeszcze jeden dylemat
gdzie zamiescic głośniki w ddf kombi,moze jeszcze gdzie radio???

moja propozycja to umiescic glosnik srednio-niskotonowy w dzwi z przodu , wysokotonowy w slupkach z przodu , z tylu zbudowac cos w stylu polki na jakies glosniki 6'x9' a do tego jakis subwoofer wlasnej konstrukcji i produkcji (najtaniej) , ja bym radio zamontowal (jesli masz kokpit od poloneza) nad skrzynia biegow bardzo wygodne miejsce czyli standardowa pozycja dla radia , powiedz ile chcesz kasy przeznaczyc na sprzet audio , co do subwoofera to moge pomuc w zaprojektowaniu , mam doswiadczenie

nie niszczcie tapicerki

sub wlasnej konstrukcji za tylnymi siedzeniami - glosnik skierowany do srodka kabiny i jest miodzio

tak do kombi to mozna ladnego subwoofera walnac duzo miejsca , jakas glosnik 50cm i zabudowy juz nie czeba tylko potezny wzmachol i drugi akumulator , pogra przez 15min a tak na powaznie to z tego co sobie przypominam byl juz kiedys 125kombi zrobiny pozadnie ze sprzetem audio taki zolty Basser ale niestety niemam zadnych fotek tego potworka

Jeśli chodzi o tego ze zderzakami z ryflowanej blachy to kilkukrotnie pstryknęli go w GT z 2002 roku. Faktycznie wymiatacz .

jak narazie to posiadam radyjko na płyty sony cdx-m 610. dla mniej wtajemniczonych w nazwe to powiem tylko ze to radyjko ma elektrycznie obracany panel i dwa wyswietlacze , a moc to 4*52W

a do DF chcialbym zalozyć to radio tylko ja mam sedke oryginał od dużego,głośniki owalne 6*9,jakieś może jeszcze głośniki,wzmacniacz 2 kanałowy,i jakiś subwoofer
a wszystko chcialbym zeby grało bardzo dobrze za niewielkie pieniądze ale chyba z tym bedzie trudno??

no zalezy o jakich kwotach my tu mowimy jezeli masz juz radio no to reszte mozna wytargac za jakies 1000zl taki sprzet w miare zeby byl

radyjko jest wysokiej klasy z pełnymi bajerami,
ja myślałem żeby założyć do auta głośniki owalne, głośniki okrągłe basowe na przód z syczkami w słupkach,tobe albo skrzynke basową tylko nie wiem ktore lepsze??,wzmacniacz jakiś 2 kanałowy oryginalny,noi okablowanie potrzebne do tego,o akumulator nie mam sie co bac bo będę miał dużej mocy żeby poruszyć dieselka w ruch

tylko co wy byście mi radzili i gdzie to rozmieścic???? i może jakiś inny maci pomysł niz mój??

dobrze zrobiona tuba i dobrze zrobiony subwoofer to jest jedno i to samo