Na jaki kolor pomalowac autko?:))

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jako ze mam do pomalowania caly bok bo jakis czas temu mialem mala kolizje zaczalem sie zastanawiac czy nie przemalowac calego autka na nowo i teraz pytanko na jaki kolor
tak sobie troszke myslalem o pomaranczu z focusa rs, ale nie wiem czy to dobry pomysl

fotka focus rs 1

fotka focus rs 2

fotka focus rs 3

fotka focus rs 4

ps. Nie wie ktos moze co moze byc przyczyna dziwnego zapachu z nawiewu? taki jakby smrod goracego silnika mi zalatuje.. ciezko to okreslic, i nie zawsze tez to czuc... czyzby jakis filtr trzeba wymienic? jesli tak to gdzie on jest?

kolorek oki.
smród to zapewne nieszczelny układ chłodzenia (nagrzewnica, węże). Jeśli masz tłustą szybę od środka to raczej nagrzewnica.

IMHO ten kolor nie będzie pasował. Niebieska perła!! Fota nr 3 w moim profilu, wiem, że słabo widać, ale jak sie dobrze przypatrzeć, to na masce widac jak przechodzi w fiolet i z boku jak w ciemny granat. Kolorek jest super

Kolorek bajera, jak juz pomalujesz to daj znac jakie koszty tego były

mysle ze ten kolorek z focusa nie bedzie dobrze lezal na essince

trachnij sobie jakiś wściekły czerwony, typu Lambo-będzie Rewelacja, albo żółty- unikat!!!

czarna perla albo meksykanska czerwien

p9- ferrari rod

niebieski metalik
takie jak RS-y sa

zielony!! ale jasny!!

biały

jak cabrio to tylko czarny

Cytat:
2006-05-18 10:37:47, hepos pisze:
biały

ja jak bede malowal swojego to tylko na biala perle!! zeby ladnie w sloneczku mienil sie na niebiesko!!

kolorek z foczki wypasiony, ale coś mi sie widzi że taka zabawa będzie dużo droższa niż 2500 - 3000 PLN

zielony,zielony tylko zielony zreszta wszedzie jest zielono

a moze ktorys zdolny kolega zrobi vt autka z zaszczepionym kolorem

a ja proponuje np.w biedronki a zderzaki w stokrotki.pozdrawiam

Cytat:
2006-05-18 14:40:23, rafciek pisze:
a ja proponuje np.w biedronki a zderzaki w stokrotki.pozdrawiam

kiedys widzialem garbusa czarnego w kolorowe kropki i wygladal rewelacyjnie

a wracajac do tematu to moze faktycznie essi za malo "tlusty" jest do tego koloru

Zielony rulezzz.... hie

hehe, widze ze rozbierznosc jest spora w propozycjach
generalnie chcialem kolor ktory jest niestandardowy i bardziej wpada w oko, czerwony, czarny i bialy raczej odpada
myslalem o jakims pomaranczu przechodzacym w fiolet, albo zloty, ale sam nie wiem... chyba musze sie wybrac do lakierni i zobaczyc co moga mi zaproponowac