Obspawam karoserie wyspawam mocowania pod klatke 126p i inne

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
obspawam karoserie wzmocnie mocowania zawieszenia wspawam mocowania do klatki ogulnie uslugi spawalnicze tanio i solidnie warszawa - wesola pytania na gg 7279381,kom 500221158.
Pozdrawiam!!

siemasz Piter czy bylbys w stanie obspawac mi kielichy zwlaszcza przednie itp? jaka kwota by Cie interesowala. Jak cbhcesz to odpisz na priv.

Skoro kolega się reklamuje w Wawce to ja to samo ale w 3CITY;]
Ponadto instalacje klatek klienta i wszelkie prace spawalnicze na miejscu i u klienta (230/400V);]

może sie ktoś we wro bedzie reklamować ??

Albo śląsk?? :]

Cytat:
2006-05-19 16:25:07, simon_pg pisze:
Skoro kolega się reklamuje w Wawce to ja to samo ale w 3CITY;] Ponadto instalacje klatek klienta i wszelkie prace spawalnicze na miejscu i u klienta (230/400V);]

To masz juz klienta

Ale pod koniec wakacji dopiero bo musze zlozyc zloma

to samo i wiecej w okolicach toronto

jest i sląsk ale terminy napięte

ach... żebym miał miga

Cytat:
2006-05-20 21:54:08, _Arti_ pisze:
jest i sląsk ale terminy napięte

Ile by taka przyjemnosc kosztowala jesli chcialbym obspawac mocowania amorkow i ile musze pieniadzorow przygptpwac na taka podstawowa klatke??

Łooooho, Bydgoszcz widze . Jedno mnie tylko zastanawia - do Torunia nie jest stąd bliżej niż na ślunsk?

Cytat:
2006-05-21 00:03:11, CEHU pisze:
ach... żebym miał miga

"Manie miga" nie wystarczy

[ wiadomość edytowana przez: Race_D dnia 2006-05-21 13:17:05 ]

Cytat:
2006-05-21 00:03:11, CEHU pisze:
ach... żebym miał miga

to se wez na raty Tak samo łatwe jak kupienie telewizora

żeby wziąść sobie na raty to musze mieć najpierw umowe na stałe albo chociaz na dłuższy czas czyli być zatrudnionym.
a niestety taką mozliwośc będę miał dopiero od września, więc póki co to roboty są wstrzymane

No no Bydgoszcz wita

Pomylilem sie i chcalem zacytowac z torunia ale nieywpany bylem rano. Wiec czekam na odpowiedz

Górni ślunsk tysz sie zglasza! Oferujemy wysokiej jakosci metody spinania ze soba elementow za pomoca najtanszej jakosci trytytek i drutu(spawalniczego zeby bylo profi).

Zepnij ze soba elementy i to bez tradycyjnego spawania!!

Cytat:
2006-05-21 13:16:34, Race_D pisze:
(...) "Manie miga" nie wystarczy [ wiadomość edytowana przez: Race_D dnia 2006-05-21 13:17:05 ]

Dobrze mówi, mam miga a nie mam garażu

Przesadzasz, ja mam gorzej - mam 10ha ziemii obecnie pięknie zielonej i nawet wiaty tam nie mam .

mahon - Ciebie zapraszam do wątku powitalnego gdzie możesz przedstawić siebie i swój pojazd, nawet jeśli nie jest "furious" .

HEMI - to jest giełda nie HP, bez przesady z tym OT .