Szmyk został Tatą

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Takie wydarzenie zasługuje na osobny wątek

Gratuluje Ci bardzo .... wszystkiego dobrego dla Ciebie, Mamy i Maleństwa i czekamy na foty

Cytat:
2006-05-20 11:51:31, storm pisze:
Takie wydarzenie zasługuje na osobny wątek Gratuluje Ci bardzo .... wszystkiego dobrego dla Ciebie, Mamy i Maleństwa i czekamy na foty

Ja równiez gratuluje i czekam na fotki tatusia z bobaskiem Wszystkiego najlepszego Szmyku!!

GRATKI przyjacielu !!!

Pochwal sie jak najprędzej pociechą!

oooo ale fajnie Gratulacje i gorace pozdrowienia dla Was i oczywiscie przylaczam sie do wolania o fotki

dziekuje bardzo wszystkim

a wiec do rzeczy wczoraj o godzinie 15.23 urodziła mi sie córka , córka Ola jak i jej mama czują sie dobrze i oby tak dalej waga 3,53kg no i nie wiem jak to liczyc ale chyba wzrost 58 cm albo ja taki wielkolud jestem albo to małe stworzenie takie małe jest

chciałbym podziekowac sterciowi bo cos ostatnio unika ludzi i nie mam jak tego osobiscie zrobic za szybkie dostaczenie mojej małzonki do oddalonego o około 3km widocznego z mojego domu szpitala zaraz po telefonie mojej siostry i mojej siostrze Marcie równiez dziekuje za to ze podczas nieobecnosci mojej czuwała cały czas ,i oczywiście wam wszystkim równiez za miłe słowa i wogóle za wszystko , acha i storm za załozenie tego wątku .

a teraz trzeba to oblac

fotki to jak uda mi sie wykombinowac aparat to fotki bedą , niestety w domu jestem do wtorku tylko a wiec nieobiecuje tego ale napewno fotki bedą wcześniej czy pózniej

[ wiadomość edytowana przez: szmyk dnia 2006-05-20 12:44:00 ]

No to musisz sie nacieszyć Dzidzią teraz na dłuższy czas

Kurcze i następna Ola... jakąś inwazja .. bo gdzie się nie ruszyć tam Ole

imie Aleksandra otrzymała przez tesciową jędzę jedną to jej sprawka miało być inne przekabaciła zonę na swoją stronę jak mnie nie było miała być Kinga a jest dokładnie teraz Aleksandra Katarzyna

i własnie zaraz jade sie cieszyc małą bo nie zdąze do wtorku sie nacieszyc jeszcze

Heheeh Katarzyna

To pozdrówka dla żony i buziaczki dla Małej

Gratulacje Szmyku....

kurcze... sam nie wiem co napisac...

gratki

Gratki!
I aż mi się ciśnie na usta hiszpański okrzyk:OLE!!!

gratulacje

Oczywiście gratulacje i pociechy z dzidziusia

Gratki

Też gratuluję i czekam na fotki

Gratlucje Szmyku czekamy na foty

Gratulacje!!!

Normalnie was na chwilę samych zostawić...

Oczywiście gratulacje dla młodych rodziców, niech pociecha rośnie zdrowo i bezpiecznie

Wielgachne gratulacje

Szmyku, tzn Tato jak pierwsze wrażenia? Dziewczyny już w domu? Mała do kogo podobna?
I kiedy beda FOTYYYYYYYYYYYYYY?????